1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BUGÜN YARGIÇ HUZURUNA ÇIKARILACAK
BUGÜN YARGIÇ HUZURUNA ÇIKARILACAK

BUGÜN YARGIÇ HUZURUNA ÇIKARILACAK

Bugün Yargıç huzuruna çıkarılacak

A+A-

Karadayı dizisinde savcı karakteriyle ününe ün katan oyuncu Yurdaer Okur, dün öğle saatlerinde geldiği Ercan Havalimanı’nda üzerinde uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile yakalandı

Devrim DEMİR

Ercan Havalimanı’nda bir ünlü daha uyuşturucu ile yakalandı. Birçok film ve dizide yer alan ünlü oyuncu Yurdaer Okur, Karadayı dizisinde savcı Turgut Akın rolü ile ününe ün katmıştı. Okur, dün öğle saatlerinde adaya giriş yapmak isterken, detektör köpeğe takıldı.

Görevli polis ekipleri tarafından oyuncu Okur üzerinde gerçekleşen aramada, tasarrufunda bulundurduğu çantada 1 gram hintkeneviri olduğuna inanılan madde ile yakalandı.

Yapılan sorgulamasının ardından kontrol amaçlı hastaneye sevk edilen ünlü oyuncu, mahkeme emri ile Lefkoşa Polis Karakolu hücrelerine yerleştirildi.

Okur’un bugün tutukluluk talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılması bekleniyor.

Oyun için geldi

Havadis’in elde ettiği bilgilere göre, Yurdaer Okur adaya bu akşam Girne’de sahnelenecek bir oyundaki rol nedeniyle adaya geldi.

Yurdaer okur kimdir?

Yurdaer Okur, 29 Ekim 1974 yılında doğdu. Liseyi Samsun Bafra Süper Lisesi’nde okudu. 1994 yılında Hacettepe Üniversite Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü kazandı ve buradan mezun oldu. Yüksek lisansını Mimar Sinan Güzel Sanatlar’da yaptı.

Okur, Devlet Tiyatroları bünyesinde çok sayıda oyunda rol aldı, çeşitli tiyatro eserlerini yönetti.

Usta oyuncu Karadayı, Yeter, Üzgünüm Leyla gibi görev aldığı çok sayıda dizi nedeniyle TV izleyicisinin de yakından tanıdığı bir isim.

Havadis

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.