1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BUNU NASIL YAPTIN ETHEM?
BUNU NASIL YAPTIN ETHEM?

BUNU NASIL YAPTIN ETHEM?

Eşi ve çocukları perişan!

A+A-

Hüseyin Çiçek

Gazimağusa’ya bağlı Yeniboğaziçi’nin sevilen ve sayılan isimlerinden 56 yaşındaki Ethem Ercen’in dün öğle saatlerinde beklenmedik ölüm haberi tüm sevenlerini şok etti.

Evli 2 çocuk babası olan Ercen’in cansız bedeni saat 12.30 sıralarında evinin salonunda eşi Letife Ercen tarafından bulundu.

İddialara göre, 56 yaşındaki Ethem Ercen, dün öğle saatlerinde tasarrufunda bulundurduğu av tüfeği ile hayatını sonlandırdı.

Diyalog muhabirinin olay yerinde elde ettiği bilgilere göre, üzücü olay esnasında mutfakta olan eşi, duyduğu 2 el silah sesinin ardından salon kısmına gittiği sırada acı manzara ile karşılaştı. Talihsiz kadın acılar içinde “Bunu nasıl yaptın Ethem?” diyerek eşine adeta sitem etti.

Gördüğü şok manzara karşısında adeta yıkılan eşinin feryatları ile eve giden komşuları son bir umutla 112 acil servisi arayarak yardım istedi, ancak olay yerine gelen sağlık ekipleri Ethem Ercen’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Maddi ve sağlık sorunu yoktu…

Öte yandan Diyalog’a konuşan bir aile yakını, Ethem Ercen’in herhangi sağlık veya maddi sorunu bulunmadığını belirterek, “Bunu nasıl yaptı, anlamakta güçlük çekiyoruz. Herhangi bir sağlık sorunu veya maddi olarak bir sıkıntısı yoktu. Çevresinde sevilen sayılan bir isimdi. Bölgede herkes tarafından bilinen Eyva Restoran'ın sahibi idi. Bu zamansız gidişi ile hepimizi perişan etti” dedi.

Polis inceleme yaptı

Üzücü olayın ardından çok sayıda Yeniboğaziçi sakini Ercen’in evinin önüne akın etti.

Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ve Olay Yeri İnceleme Ekipleri’de eve gelerek incelemelerde bulundu. Ethem Ercen’in cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne götürülerek morga yerleştirildi.

6 ay önce yine teşebbüste bulunduğu iddia edildi…

Yeniboğaziçi köyünde herkesin sevdiği ve saydığı bir kişilik olan Ethem Ercen’in yaklaşık 6 ay öncede intihara teşebüs ettiği, ancak zamanında yapılan müdahale ile kurtarıldığı iddia edildi. Gazimağusa bölgesindeki “Eyva” isimli restoranın eski işletmecisi olan ancak son zamanlarda başka bir şahsa kiralayan Ercen’in bir kızı birde oğlu bulunuyordu.

Otopsinin ardından toprağa verilecek

Ethem Ercen’in, Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilecek otopsinin ardından, Yeniboğaziçi’nde defnedilmesi bekleniyor. Polisin olay ile ilgili soruşturması sürüyor.

Diyalog

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.