1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BURASI DAĞBAŞI MI?
BURASI DAĞBAŞI MI?

BURASI DAĞBAŞI MI?

Burası dağbaşı mı?

A+A-

Lefkoşa’da bir benzin istasyonunda çalışan dört kişi, kimliği henüz belirlenemeyen altı kişi tarafından feci şekilde darp edildi

Emine UYSAL

Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir benzin istasyonunda çalışan dört kişi, işyerine gelen altı kişi tarafından darp edildi.

Dün saat 01.45- 02.00 saatleri arasında yaşanan olayda feci şekilde darp edilen dört çalışandan Ali Düzdemir’in ölesiye dövüldüğü, yüzü ve vücudundan ciddi darbeler aldığı öğrenildi.

Kendi kendine söylenen çalışan yanlış anlaşıldı

Benzin istasyonunda çalışan görevlinin, istasyona gelen bir araca benzin pompasını taktıktan sonra kendi kendine söylenmesinin yanlış anlaşıldığı ve müşterinin saldırısına maruz kaldığı öğrenildi.

Saldırıyı, benzin istasyonuna giden iki kişinin başlattığı, ardından dört arkadaşlarının daha istasyona gelerek olayın büyüdüğü bildirildi.

Altı saldırganın, benzin istasyonunda görev yapan dört çalışanı dövdüğü olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

Olayda feci şekilde dövülen Ali Düzdemir (E-29), Murat Mansuroğlu (E-42), Mehmet Öztürk (E-24), Yasin Boğa (E-30) 112 Acil Servis Ambulansıyla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ekipleri, olayla ilgili altı saldırganı tespit edebilmek için güvenlik kamerası görüntülerini mercek altına aldı.

6 saldırganın yakalanması için tahkikatın devam ettiği belirtildi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.