1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BURNUNU KIRDI
BURNUNU KIRDI

BURNUNU KIRDI

Burnunu kırdı

A+A-

Melin DOBRAN
Gazimağusa’da adam öldürmeye teşebbüs suçu işleyen Uğurcan Bük, geçtiğimiz gün de Lefkoşa’nın en işlek caddelerinden biri olan Dereboyu’nda tartıştığı Kemal Diana Göçer' in burnuna yumruk atarak kırdı.
Olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan zanlı dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada polis, zanlı Uğurcan Bük’ün Dereboyu bölgesinde bulunan Lavazza Cafe önünde tartıştığı Kemal Diana Göçer' in burnuna yumruk attığını ve kırılmasına neden olduğunu ifade etti. Polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını, Göçer’in şikâyetini geri çektiğini belirtti. 

15 gün cezaevine gönderildi
Zanlının teminata bağlanmasını talep eden polis, zanlının 19 Haziran 2015 tarihinde “Adam Öldürmeye Teşebbüs” meselesinden Gazimağusa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarılarak teminata bağlandığını açıkladı.
Duruşmaya bakan Yargıç Meltem Dündar, zanlının aynı suçu işlemekten çekinmediğini ayrıca teminata bağlanmasına rağmen sakin durmayıp olaylara karıştığını belirterek davalarını 15 gün süre ile cezaevinde hükümsüz tutuklu olarak beklemesine karar verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.