1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇAĞDAŞ MİMARLIK VE ŞEHİRCİLİK SEMPOZYUMU
ÇAĞDAŞ MİMARLIK VE ŞEHİRCİLİK SEMPOZYUMU

ÇAĞDAŞ MİMARLIK VE ŞEHİRCİLİK SEMPOZYUMU

GAÜ) Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi, Çağdaş Mimarlık ve Şehircilik Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi, 2’nci Uluslararası Akdeniz ve Ortadoğu'da Çağdaş Mimarlık ve Şehircilik Sempozyumu’na (CAUMME ) ev sahipliği yapacak.

GAÜ’den yapılan yazılı açıklamaya göre, sempozyumun konusu “Post-Profesyonalizm Çağında Mimari ve Kentsel Araştırma, Eğitim ve Uygulama” olarak belirlendi.

Sempozyumun 23–25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada mimarlık ve şehircilik alanında iki senede bir organize edilen akademik sempozyumun Girne Amerikan Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Katar Üniversitesi tarafından ortaklaşa yürütüleceği kaydedildi.

Sempozyum başkanlığını GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Hossein Sadri’nin yapacağı dile getirilen açıklamada, CAUMME Sempozyumu’na 20’nin üzerinde ülkeden bilim insanının katılacağı aktarıldı.

Sempozyumun ana salonda İngilizce olarak gerçekleştirileceği, bunun yanında Orta Doğu ve Akdeniz bölgesi dillerinde de çeşitli panellerin gerçekleşeceği kaydedilen açıklamada, sempozyum hakkında ayrıntılı bilgi ve detaylara ise http://caumme.gau.edu.tr adresinden erişilebileceği bildirildi.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.