1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇALIŞANLARA BU GÜLÜNÇ ARTIŞI UYGUN GÖRENLER…
ÇALIŞANLARA BU GÜLÜNÇ ARTIŞI UYGUN GÖRENLER…

ÇALIŞANLARA BU GÜLÜNÇ ARTIŞI UYGUN GÖRENLER…

Asgari ücrete yapılan zam!

A+A-

 

Türk-Sen Genel Başkanı Arslan Bıçaklı yaptığı açıklamada asgari ücrete gelen artışı değerlendirdi. Bıçaklı, "Asgari ücretle çalışanlara bu gülünç artışı uygun görenleri kınıyoruz ve TÜRK-SEN olarak bu artışı reddederek yasal haklarımızı kullanarak Resmi itiraz edeceğimizi kamuoyuna duyurmak isteriz" dedi.

"Ülkemizde Enerjiye,gaza,akaryakıta,cep telefonlarına yapılan okkalı ZAMLAR yanında dövizin patlama yaptığı bu nedenlerden dolayı çalışanların alım gücünün %40 kayıba uğradığı bir dönemde asgari ücrete 115.00 TL zam yapılarak çalışanları açlığa mahkum ettiler.

Onbin TL (10.000.00 ) maaş alan siyasilerin Beş yüz (500.00) TL ayda artış aldığı bir dönemde 1.400.00 (Bin dörtyüz) TL maaş alan asgari ücretliye 115.00 (Yüzonbeş) TL artış vererek çalışanlarla alay etmeye devam ediyorlar.

2014 yılının ikinci yarısında yapılması gereken artış yapılmayarak bu artışında 1 Kasımdan itibaren yürürlüğe girmesiyle çalışanların her biri ortalama 450,00 (Dörtyüz elli)TL kayıba uğramışlardır.

Asgari ücretle çalışanlara bu gülünç artışı uygun görenleri kınıyoruz ve TÜRK-SEN olarak bu artışı reddederek yasal haklarımızı kullanarak Resmi İTİRAZ edeceğimizi kamuoyuna duyurmak isteriz."

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.