1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇALIŞMA BAKANLIĞI "İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ" AFİŞ VE SLOGAN YARIŞMASI DÜZENLENİYOR
ÇALIŞMA BAKANLIĞI "İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ" AFİŞ VE SLOGAN YARIŞMASI DÜZENLENİYOR

ÇALIŞMA BAKANLIĞI "İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ" AFİŞ VE SLOGAN YARIŞMASI DÜZENLENİYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Çalışma Dairesi Müdürlüğü "İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu afiş ve slogan yarışması düzenliyor.

A+A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Çalışma Dairesi Müdürlüğü "İş Sağlığı ve Güvenliği"  konulu afiş ve slogan yarışması düzenliyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, yarışmayla, 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyla iş sağlığı ve güvenliği konularında farkındalık yaratmak ve halkı bilinçlendirmek amaçlanıyor.

Tüm amatör ve profesyonel katılımcılara açık olan yarışmaya 30 Nisan 2014’e kadar başvuru yapılabilecek.

Yarışmaya katılacak eserler Çalışma Dairesi Müdürlüğü’nce oluşturulacak “Seçici Kurul” tarafından değerlendirilecek ve 2 Mayıs 2014 tarihinde ilan edilecek.

Yarışmada birinci gelene bin TL, ikinci gelene 500 TL ve üçüncü gelene 300 TL para ödülü verilecek. Dereceye girecek afiş ve sloganlar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılacak eğitim ve tanıtım faaliyetlerinde kullanılacak.

Yarışma Katılım Formu ve Yarışma Şartnamesi, Çalışma Dairesi Müdürlüğü’nün www.calisma.gov.ct.tr adresinden elde edilebilir.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.