1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ÇALIŞMALARIMIZI ANLATMAYA GELDİK”
“ÇALIŞMALARIMIZI ANLATMAYA GELDİK”

“ÇALIŞMALARIMIZI ANLATMAYA GELDİK”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, alanlarında markalaşmış kurumların, adayla ilgilenmesi ve yatırım yapmasının önemli

A+A-

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, alanlarında markalaşmış kurumların, adayla ilgilenmesi ve yatırım yapmasının önemli olduğunu vurguladı.

Yorgancıoğlu, bugün Mediasa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan’ı kabul etti.

Mediasa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan da, eğitime yönelik bir web televizyonları olduğunu, adadaki otelcilerle görüşmeye ve kendilerini tanıtmaya geldiklerini kaydetti.

ÇETİNDOĞAN: “ÇALIŞMALARIMIZI ANLATMAYA GELDİK”

Mediasa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, adanın en önemli sektörlerinden birinin turizm olduğunu bildiklerini belirterek, eğitime yönelik bir web televizyonları bulunduğunu kaydetti. Çetindoğan, web televizyonunda eğitim verildiğini ifade etti.

Eğitimin önemli olduğuna işaret eden Çetindoğan, adadaki otelcilerle çalışmalarını paylaşacaklarını belirtti. Çetindoğan, “Adanın daha çok kalkınabilmesi için nasıl bir ortak akıl çıkarabiliriz, neler yapabilirizi konuşmak için buradayız” dedi.

YORGANCIOĞLU: “YATIRIM YAPMANIZ ÖNEMLİ”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, yatırım alanlarında markalaşmış kurumların, adayla ilgilenmesi ve yatırım yapmasının önemli olduğunu vurguladı.

Yorgancıoğlu, Kıbrıs sorunu ile ilgili yapılacak görüşmelerde, çözüme ulaşılması durumunda Türkiyeli yatırımcıların ülkede olmasının ekonomik açıdan ve dünyayla buluşma açısından önemli olacağını kaydetti.

Yorgancıoğlu, yapacakları tüm yatırımlara destek olacaklarını ifade etti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.