1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CAMİ AVLUSU GALERİ OLDU
CAMİ AVLUSU GALERİ OLDU

CAMİ AVLUSU GALERİ OLDU

Cami avlusu galeri oldu

A+A-

Gazimağusa Osman Fazıl Polatpaşa Camisinin önü galeri haline dönüştürüldü. Cami önünde hiçbir vergi ödemeden satılığa çıkarılan araçlar galericileri rahatsız ediyor.
Motorlu Araç Satıcılar ve İthalatçılar Birliği(MASİB) Başkanı Fırat Serhat yaptığı açıklamada, cami avlusundaki araçlardan dolayı galericilerden çok büyük tepkiler aldığını belirtti. Serhat, Galericiler Birliği başkanı olarak Gazimağusa Belediyesi’nin kendilerine yardımcı olmasını talep etti.
Kendilerinin kurallara uyarak vergi ödediğini,cami avlusundaki araçların satıcılarının ise hiçbir vergi ödemeden para kazandıklarınadikkati çeken Fırat Serhat, KKTC’de tüm bölgelerde bu tür olayların gerçekleştiğini ve belediyeler ile Hükümetin önlem alması gerektiğini vurguladı.
Haksız kazanç elde eden bu ve buna benzer olayların son zamanlarda arttığına işaret eden Motorlu Araç Satıcılar ve İthalatçılar Birliği Başkanı Fırat Serhat, “Galericiler olarak bizler bu tarz olaylardan rahatsızız ve bu rahatsızlığımızın da bir an önce giderilmesi gerektiğine dikkat çekmek istiyoruz.'' dedi.

STARKIBRIS

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.