1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇAMUR DERYASINDA PATİNAJ YAPTILAR
ÇAMUR DERYASINDA PATİNAJ YAPTILAR

ÇAMUR DERYASINDA PATİNAJ YAPTILAR

Çamur deryasında patinaj yaptılar

A+A-

Eski Gönyeli-Boğaz anayolunun yapımı nedeniyle tarladan verilen trafik akışı, yağmurun yağmasıyla birlikte vatandaşın çilesi oldu

Ali CANSU

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından ihaleye çıkılan ve yeniden yapım çalışmalarına başlanan eski Gönyeli-Boğaz anayolunu dün kullanmak zorunda kalan vatandaşlar, adeta çamur deryasının ortasına düştü.

İhaleyi kazanan ve yol yapım çalışmalarına başlayan şirketin, trafik akışını tarlalardan vermesi, önceki gün başlayan ve dün de gün boyu süren yağmur nedeniyle, vatandaşlara adeta çile çektirdi. Çamur deryasına dönen yolda ilerlemeye çalışan bazı vatandaşların araçları çamura saplandı, bazıları kaydı ama hepsi de baştan aşağı çamur ile kaplandı.

Sabahleyin işlerine gitmek veya çocuklarını okula götürmek isteyen ve bu yolu kullanmak zorunda kalan vatandaşlar, araçları ile adeta “Off Road” yarışı yaptı.

Karanlık nedeniyle araçlarının ışıklarını yakan sürücüler, çamur deryasına dönen tarlaların içinde ilerlemeye çalıştı.

“8 ay yaz yaşanır, yapımlara kışta başlanır”

Ülkemizde sekiz ayın güneşli geçmesine rağmen, asfalt veya bazı projelerin her zaman kış aylarına denk geldiğini kaydeden vatandaşlar, asfalt veya altyapı projelerinin yaz aylarına denk getirilmesi gerektiğini ifade etti.

Yolu yapan ilgili şirket de, dün öğleden sonra vatandaşların çilesini biraz olsun azaltmak için tarlaya havara toprak döktü.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.