1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CANINA KIYMAK İSTEDİ
CANINA KIYMAK İSTEDİ

CANINA KIYMAK İSTEDİ

Canına kıymak istedi.

A+A-

Gemikonağı'nda Aralık ayında mobilya atölyesi yanan Kemal Zaim'in intihara teşebbüs ettiği iddia edildi.

Zaim'in Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesine kaldırıldığı öğrenildi. Alınan bilgilere göre, Kemal Zaim'in Bağlıköy'deki kendi evinde yalnız olduğu bir saatte canına kıymak istediği öne sürüldü.

Aile fertleri eve döndüğü zaman durumu fark ederek, Zaim'i hemen kendi araçlarıyla Cengiz Topel Hastanesi'ne kaldırdı. Gerekli tüm müdahalelerin burada yapılmasının ardından Zaim, ambulansla Lefkoşa'ya sevk edildi.

Güvenilir bir kaynaktan edinilen bilgiye göre, Kemal Zaim, fabrikası yandıktan sonra devlet veya iş insanlarından hiçbir destek alamadı. Bu durum da Zaim'i maddi olarak büyük çıkmaza sürükledi.

Kemal Zaim'in işlerini yeniden canlandırmak için kendi imkanlarıyla girişimler yaptığı, iş makinesi aldığı, ancak bedelini ödeyemediği için maddi imkansızlıklar içerisinde çaresizce çaba harcayan Zaim'in yaşadığı bu olaylar sonrası psikolojisini yıprattığı öne sürüldü.

Zaim 'mahvoldum' demisti Hatırlanacağı üzere, Aralık ayı içerisinde elektrik tellerinin sürtünmesi dolayısıyla sıçrayan kıvılcım, Kemal Zaim'in kereste ve mobilya atölyesinin yanmasına neden olmuştu. Yangın sonrası atölye sahibi Kemal Zaim, "Bütün yatırım gitti. Mahvoldum. Zararırn 2 milyon TL" demişti. El emeği, yılların tecrübesini içinde barındıran ambarının gözlerinin önünde yok oluşunu izlemesinin kendisine büyük acı verdiğini belirten Zaim, "Ateş düştüğü yeri yakar diyerek yaşadığı çaresizliği anlatmiştı.

Kıbrıs

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.