1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CANINA KIYMAK İSTEMİŞTİ...
CANINA KIYMAK İSTEMİŞTİ...

CANINA KIYMAK İSTEMİŞTİ...

Mahkemeye sedye ile çıkarıldı

A+A-

Yeni Bakış'tan Gamze Pir Baykur'un haberine göre; Mağusa’da geçtiğimiz hafta içerisinde yarım inşaattan atlayarak canına kıymak isteyen 23 yaşındaki Ş.B, dün tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilir edilmez mahkemeye çıkarıldı

Mağusa’da geçtiğimiz hafta içerisinde bunalıma girerek yarım inşaata çıkan ve önce bileği ile boynunu kesen ardından ise 4. kattan aşağıya atlayan 23 yaşındaki Ş.B dün tedavi gördüğü Mağusa Devlet Hastanesi’nden taburcu edildi. Ş.B, hastaneden taburcu edilir edilmez ambulansla Mağusa Kaza Mahkemesi’ne getirilerek sedye üzerinde yargıç huzuruna çıkarıldı. “İntihara teşebbüs etmek” ve “KKTC’de izinsiz ikamet etmek” suçlarıyla ilgili olarak yargıç huzuruna çıkarılan zanlı Ş.B, cezaevi koşullarının hücre koşullarından daha iyi olması sebebiyle davaları görüşülünceye değin 10 günü geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Polis: “Ölmek niyetiyle aşağıya atladı”

Meselenin tahkikat memuru Arif Toroslu, zanlı Ş.B’nin, 8 Mayıs 2019 tarihinde Mağusa’da Sakarya bölgesinde bulunan yarım inşaatın 4. katına çıkarak tasarrufunda bulundurduğu jiletle sol el bileğinin iç kısmını ve boynunun sol kısmını kestiğini akabinde ise 12.10 metre yükseklikten ölmek niyetiyle aşağıya atladığını açıkladı. Zanlı ile ilgili muhaceret araştırması yapıldığını belirten Toroslu, yapılan muhaceret araştırmasında zanlının ülkeye 4 Ağustos 2012 tarihinde almış olduğu 30 günlük vize ile giriş yaptığının ve vizesinin bitmesiyle birlikte 3 Eylül 2012 tarihinden itibaren de ülkeden çıkış yapmayarak bugüne kadar izinsiz ikamet ettiğinin tespit edildiğini açıkladı. Toroslu, mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını ifade ederek, KKTC’de yasal statüsü bulunmayan zanlının davaları görüşülünceye değin 10 günü geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etti.

Zanlı: “5 aydır çocuğumu görmüyorum”

Mahkemede söz alan zanlı Ş.B mahkemeden özür dileyerek pişmanlığını dile getirdi. Ş.B “O gün bilincim yerinde değildi. Psikolojim bozuk. 4 yaşında çocuğum var ve 5 aydır çocuğumu göremiyorum” dedi. 

Davalarını cezaevinde bekleyecek

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı Ş.B’nin davaları görüşülünceye değin 10 günü geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.