1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CANKURTARAN KURTARDI
CANKURTARAN KURTARDI

CANKURTARAN KURTARDI

PANİKLEDİ, SU YUTTU

A+A-

Deniz sezonunun açılmasıyla boğulma vakaları ve boğulma tehlikeleri artarken dün 27 yaşındaki Nijeryalı genç son anda kurtarıldı

Suna ERDEN

Deniz sezonunun açılmasıyla son günlerde yaşanan boğulma tehlikelerine dün bir yenisi daha eklendi. 27 yaşındaki Nijerya uyruklu Ugohukwu Chidiebere Chukuwunyere, Esentepe'de Corenium Beach isimli sahilde boğulma tehlikesi geçirdi. Chukuwunyere’nin yüzme bilmediği halde can simidi ile denize açıldığı belirtildi.

PANİKLEDİ, SU YUTTU

Olay dün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Chukuwunyere, yüzme bilmediği halde can simidi ile sahilden 15-20 metre uzaklığa açıkladı. Can simidini deniz içerisindeyken elinden kaçıran Chukuwunyere, panikledi ve su yutmaya başladı. Aşırı derecede su yuttuğu öğrenilen Chukuwunyere, sahilde bulunan vatandaşlar ve plajın cankurtaran görevlisi tarafından denizden çıkarılarak ilkyardım müdahalesi yapıldı. İlk müdahalenin ardından Chukuwunyere, Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumunun kritik olduğu belirtilen Chukuwunyere, yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alındı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.