1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇARPIP KAÇAN SÜRÜCÜNÜN TUTUKLULUK SÜRESİ...
ÇARPIP KAÇAN SÜRÜCÜNÜN TUTUKLULUK SÜRESİ...

ÇARPIP KAÇAN SÜRÜCÜNÜN TUTUKLULUK SÜRESİ...

ÇARPIP KAÇAN SÜRÜCÜNÜN TUTUKLULUK SÜRESİ...

A+A-

24 yaşındaki Tuğba Dağdelen’e çarpıp ağır yaralanmasına neden olan araç sürücüsü Tamer Ali Çavuş’un tutukluluk süresi uzatıldı

Lefkoşa-Dikmen anayolunda yaya olarak yürüyen 24 yaşındaki Tuğba Dağdelen’e çarpıp ağır yaralanmasına neden olan araç sürücüsü Tamer Ali Çavuş dün yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Polis, Dağdelen’in hayati tehlikesinin devam ettiğini, ailesinin ise tepkili olduğunu açıkladı. Duruşmada,  önceki gün gece saat 00.05 sularında zanlının KJ 789 plakalı aracı ile Yakın Doğu Bulvarı üzerinde bulunan çembere geldiğinde kavşakta durmadan dikkatsizce çembere giriş yaptığı ve Dikmen’e doğru yoluna devam ederken o esnada yolu yaya olarak geçmeye çalışan Tuğba Dağdelen’e çarpıp kaza mahallinden kaçtığı belirtildi. 

 

Kamera görüntüleri incelendi
Polis, kaza sonucu yaralanan Tuğba Dağdelen’in ise kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde yapılan tedavisine müteakip yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığını söyledi. Kaza mahallinden kaçan zanlının önceki gün Lefkoşa’da tespit edilerek gözaltına alındığını kaydeden polis ve mahkemeye çıkarılarak bir gün tutuklama emri alındığını belirterek, bu süre içerisinde zanlıdan ve tanıklardan ifade alındığını, bölgede bulunan kamera görüntülerinin de incelendiğini söyledi. 
 
Tuğba’nın hayati tehlikesi sürüyor
Polis, kazada ağır yaralanan genç kızın hayati tehlikesinin devam ettiğini, ailesinin tepkili olduğunu ve zanlının güvenliğinin de söz konusu olduğunu belirterek, soruşturma amaçlı 2 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme, soruşturmanın devam ettiğini zanlı aleyhine açılacak olan davanın yaralının sağlık durumuna göre değişebileceğini de göz önünde bulundurarak 2 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verdi.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.