1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CEMRE SUAT GÜNSEL RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I KUTLADI
CEMRE SUAT GÜNSEL RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I KUTLADI

CEMRE SUAT GÜNSEL RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I KUTLADI

Girne Üniversitesi Kurucu Rektörü Cemre Suat Günsel, Recep Tayyip Erdoğan’ı kutladı.

A+A-

Girne Üniversitesi Kurucu Rektörü Cemre Suat Günsel, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı kutladı.

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Girne Üniversitesi Kurucu Rektörü Cemre Suat Günsel, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı  seçilen Recep tayyip Erdoğan’a gönderdiği kutlama mesajında,  Erdoğan’ın seçilmesinin Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, uluslararası arayış ve dengeler bakımından önem taşıdığına vurgu yaptı.

Günsel mesajında şunları ifade etti:

“Girne Üniversitesi olarak, önümüzdeki yeni imkânların ve bu imkânların gerçekleştirilmesinin yüklediği sorumlulukların bilinci içerisindeyiz. Kardeş üniversitemiz Yakın Doğu Üniversitesi ile Lefkoşa’da çeyrek yüzyıldır sürdürülen yüksek öğrenim, kültür ve sağlık seferberliğinin önemli bazı alanlarda şimdi Girne Üniversitesi’nde uzmanlaşmış bir şekilde sürdürüleceği aşikârdır. Bu vesile ile belirtelim ki; çeşitli önemli eğitim alanları arasında Denizcilik Eğitimi ve faaliyetlerinin, Havacılık Eğitimi ve faaliyetlerinin Girne Üniversitesi’nde her anlamda Uluslararası standartları yakalayan ve aşan bir niteliği olacaktır. Sorumluluklarımızın yerine getirilmesi bağlamında, bu hissiyat ve düşüncelerle,  Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığınızı tekrar tebrik eder ve keyfiyeti saygılarımla azîz halkımla paylaşmak isterim.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.