1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CENAZE NAMAZI BUGÜN!
CENAZE NAMAZI BUGÜN!

CENAZE NAMAZI BUGÜN!

Sevenleri şokta

A+A-

Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’nda Başkan Yardımcılığı görevini yürüten 43 yaşındaki Sait Erkmen, Girne Belediyesi’ne ait tenis kortunda arkadaşlarıyla birlikte maç yaparken aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi. Erkmen, arkadaşları tarafından acilen hastaneye yetiştirildiği halde, hayata döndürülemedi.

 
   Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’ndaki görevi öncesinde Turkcell’de çalışan ve başarılı, dürüst hizmetleriyle tanınan Sait Erkmen’in genç yaşta ölümü, sadece eşi, çocuğu ve ailesini değil, tüm iş arkadaşlarını, kendisini tanıyan herkesi üzüntüye boğdu.  
 Bir aile yakını, “Erkmen’in hafif bir kolestrol sorunu olduğunu biliyorduk. Ancak can kaybına yol açacak tehlikede olmadığı da biliyorduk”dedi.  
Evli ve 1 çocuk babası
   2012’den beri Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’nda (BTHK)  Başkan Yardımcılığı yürüten Sait Erkmen, evli ve bir çocuk babasıydı.
29 Mart 1971’de Lefkoşa’da dünyaya gelen; Işın ve Bener Erkmen çiftinin oğlu olan Sait Erkmen, İlköğrenimini Atatürk İlkokulu’nda, Ortaöğrenimini Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu’nda ve Lise öğrenimini Lefkoşa Türk Lisesi’nde tamamlayıp mezun oldu. 
 
   1995 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Uluslararası İlişikler bölümünden mezun olduktan sonra  İngiltere’ye giderek Bradford Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler üzerine Yüksek Lisans Eğitimi alan Erkmen, Turkcell’de yönetici pozisyonunda çalıştı. 

 

Taçoy: Çok üzüldük
   Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, yaptığı açıklamada, çok değerli, çalışkan ve başarılı bir insanı genç yaşta kaybetmenin üzüntüsü içinde olduklarını söyledi. Taçoy “söyleyecek söz bulamıyorum. Sait Erkmen’in ani ölümü hepimizi şok etti” dedi.
   Bayındırlık ve Ulaştırma eski bakanı Ahmet Kaşif de, Sait Erkmen’le bir süre çalıştıklarını ve çok takdir ettiği bir insan olduğunu söyledi. Kaşif, “Başarılı bir insanımızı bu kadar genç yaşta kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz” dedi.
   Sait Erkmen, bugün öğle namazını müteakip, Lefkoşa Mezarlığı’na defnedilecek.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.