1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇETEREİSİ İTHAM EDİLDİ…
ÇETEREİSİ İTHAM EDİLDİ…

ÇETEREİSİ İTHAM EDİLDİ…

ÇETEREİSİ İTHAM EDİLDİ…

A+A-

Bilal Çetereisi İtham Edildi…

 Güzelyurt’ta 24 Temmuz 2014 tarihinde meydana gelen silahlı soygun ile ilgili olarak tutuklu bulunan Bilay Çetereisi, bugün Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk duruşmasına çıktı. Dünkü duruşmada sanığın itham edilmesinin ardından duruşmaya başlanmak istense de iddia makamının tanıkları olan polislerin Hayvancılar Birliği ve Çiftçiler Birliği’nin ortaklaşa sürdürdüğü eylemde görevli olmaları nedeni ile mahkemeye gelemeyince dava 9 Ocak’a ertelendi.

Davanın ertelenmesine itiraz eden Savunma avukatı Menteş Aziz, eylemin bahane gösterilmemesi gerektiğini, bu yüzden sanığın teminat ile serbest bırakılmasını talep etti. İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Aliye Özçınar ise, gerçekleşen eylem nedeniyle davanın ertelenmesini talep ettiklerini ve mahkemenin sanığın işlediği suçların ciddiyetini göz önünde bulundurarak, davaları görülene kadar tutukluk süresinin devam etmesini talep etti.

Yapılan beyan ve taleplerin ardından Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Güran, davanın 9 Ocak saat 10.00’a ertelenmesini, sanığın o güne deyin tutukluluğunun devam etmesi yönünde emir verdi. 

KamalıHaber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.