1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CEZAEVİNE GİTMEYİ KABUL ETTİ
CEZAEVİNE GİTMEYİ KABUL ETTİ

CEZAEVİNE GİTMEYİ KABUL ETTİ

Cezaevine gitmeyi kabul etti

A+A-

Devrim DEMİR

Ercan Havalimanı’ndan ülkeye giriş yapmak isterken, detektö köpeğin tepki vermesi sonucu üzerinde gerçekleştirilen aramada esrar ve eroinle yakalanan Muhammet Ali Biçer aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Hakkında alınan 3 günlük tutukluluk süresi dolan zanlı, dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, zanlının ülkede yasal bir statüsü olmadığına ve turist statüsünde olduğuna dikkati çekerek davaları görüşülünceye kadar 1 ayı geçmeyecek şekilde Merkezi Cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Suçunu itiraf etti
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis çavuşu Ali Gürkut mahkemede verdiği ifadede zanlı Muhammet Ali Biçer’in Ercan Havalimanı’ndan ülkeye giriş yapmak isterken gözaltına alındığını anlattı.

Polis çavuşu Ali Gürkut, detektör köpek Cindy’in tepki vermesi sonucu Biçer’in üzerinde yapılan aramada giymekte olduğu iç çamaşırı içerisinde ve sol ön cebinde bulunan sigara paketi içerisinde iki ayrı paket halinde yaklaşık 4 gram eroin ve 3 gram esrar ele geçirildiğini söyledi.
Yapılan sorgulamada zanlının işlemiş olduğu suçu itiraf ettiğini ifade eden polis çavuşu, soruşturmanın tamamlandığını ifade etti.

Zanlının ülkede turist statüsünde olduğuna dikkati çeken Gürkut, Biçerin ileride yargılanmadan kaçmasını engellemek için uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.