1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CEZASI ; 9 AY MAHKUM
CEZASI ; 9 AY MAHKUM

CEZASI ; 9 AY MAHKUM

2012 yılı mart ayı içerisinde

A+A-

İş arkadaşının patronuna teslim etmesi için verdiği bin 495 TL nakit para ile 14 bin 314 TL değerindeki iki çeki sirkat edip, nakit parayı bet ofislerde harcayan Yusuf Fidan, aleyhindeki karar açıklandı.

Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi'nde oy birliğiyle alınan kararı Ömer Güran okudu. Başsavcılık adına davayı yürüten kıdemli Savcı Cevat Rıza'nın mahkemeye aktardığı oldulara özetle de ğindi.

17 Mart 2012’de, emanetçi tarafından sirkat suçunu işlediğini belirterek, mahkemeye meseleyle ilgili olguları aktardı.

Dağlı Trading Ltd.’de patrona teslim edilmek üzere, ayni şirketin Güzelyurt bölgesinde çalışan satış memurunun kendisine verdiği bin 465 TL nakit para ile 14 bin 314 TL değerindeki iki çeki sirkat ettiğini belirtildi.

Zanlı Dörtyol’da tespit edip tutukladığını söyledi ve zanlının bin 465 TL’yi Lefkoşa ve Gazimağusa’da bulunan bet ofislerde bahis oynayarak harcadığına dikkat çekildi.

 Çaldığı nakit parayı bet ofislerde harcayan ancak geriye kalan 14 bin 314TL değerindeki iki çek Dağlı Trading Ltd.’e geri teslim edildiğini ifade eden Ömer Güran, sanığın poliste 'Mazabata borcum vardı. Onu ödemek için bu suçu işledim. Hata yaptım. Parayı bet ofiste harcadım'' şeklinde konuşarak bir gönüllü ifade verdiğinidile getirdi.

Sanık Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi'nde alınan kararla 9 ay hapse mahkum oldu.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.