1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇİÇEK BULVARI'NDAN ANNELERE ANLAMLI JEST!
ÇİÇEK BULVARI'NDAN ANNELERE ANLAMLI JEST!

ÇİÇEK BULVARI'NDAN ANNELERE ANLAMLI JEST!

KKTC'de Çiçek Bulvarı 3 büyük şehrimizde binlerce çiçek dağıttı;

A+A-

Kıbrıs'taki e-ticaretin öncüsü firsatkibris.com'un kardeş sitesi cicekbulvari.com (Çiçek Bulvarı) çok kısa sürede, dünya üzerinde bir çok ülkeden KKTC'nin her bölgesine yaptığı siparişlerle Kıbrıs'taki çiçekçilik anlayışına yeni bir boyut kazandırdı.

O ANLARA TANIK OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu özel günlerinde de annelerimizi yalnız bırakmayarak, sabahın erken saatlerinde Lefkoşa, Girne ve Gazimağusa bölgelerinde çiçekler dağıtarak anneler gününü kutladı.

37.jpg

Çiçek Bulvarı Mayıs ayının 2. Pazar günü, yani bugün; ulaşabildiği tüm annelere sürprizlerle merhaba dedi.

Anneler günü, anneleri onurlandıran özel bir gündür. Her anne ise çok güzel ve özeldir. Bu anlamlı gün, dünya üzerinde değişik günlerde ve değişik ülkelerde kutlanırken, KKTC’de de tebessümlü bir şekilde kutlanılması için, Çiçek Bulvarı adamız üzerinde ulaşım sağlayabildiği bölgelerde, karşılaştığı her anneye, en güzel çiçekleri armağan etti.

10.jpg

Bu özel günde, tüm Annelerin yüzünde birazda olsa bir tebessüm yaratmayı başarabilme isteği doğrultusunda adım attığı girişiminde, Çiçek Bulvarı gün içerisinde duygu dolu anlara da tanıklık etmiştir.

Birçok annenin hatırlanmayı beklediği bu özel günde, anne gibi kutsal bir varlığın, karşılıksız sevgisine hiçbir hediye layık olamazken, annelerin yüzünde beliren tebessüm Çiçek Bulvarı için her şeye bedeldi.

48.jpg

‘Anne’ adanmışlığı, sabrı, şefkati, engin sevgiyi, özveriyi, merhameti, barışı,  empatiyi ve fedakârlığı simgeleyen en yüce kişidir. Tüm anneler kutsaldır. Bu güzel varlık her şeyin en güzelini hak ederken, hiçbir şey annelerin evlatları üzerinde olan hakkını ödemeye yetmez.

Sevginin tükenmek bilmez sembolü haline gelen anneler, yılın bir gününde değil tabii ki her gününde hatırlanmalıdır.

Çiçek Bulvarı'nın dağıtmış olduğu Kırmızı renkli karanfiller, bir birinden güzel annelere armağan edildi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.