1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇİFTÇİLER DENETİM İSTİYOR… YARIN PROTESTO…
ÇİFTÇİLER DENETİM İSTİYOR… YARIN PROTESTO…

ÇİFTÇİLER DENETİM İSTİYOR… YARIN PROTESTO…

Rum çiftçi örgütlerinin, Yunanistan’dan ithal edilen meyvelerin Kıbrıs Rum ürünü olarak gösterilerek Rum piyasasında satılmasına büyük tepki gösterdikleri, bu yönde yarın Rum Meclisi önünde protesto gösterisi düzenleyecekleri haber verildi.

A+A-

ÇİFTÇİLER DENETİM İSTİYOR… YARIN PROTESTO…

Lefkoşa, 10 Eylül 14 (T.A.K): Rum çiftçi örgütlerinin, Yunanistan’dan ithal edilen meyvelerin Kıbrıs Rum ürünü olarak gösterilerek Rum piyasasında satılmasına büyük tepki gösterdikleri, bu yönde yarın Rum Meclisi önünde protesto gösterisi düzenleyecekleri haber verildi.

Haravgi gazetesi dün konuyla ilgili toplantı yapan çiftçi örgütlerinin, adil olmayan ticari faaliyetler için Rum Tarım ve Ticaret Bakanlıkları nezdinde şikayetlerde bulunmaya ve sorunlarını, tartışılması için Rum Meclisi’ne taşımaya karar verdiklerini yazdı.

Gazete, Rum yetkili makamlarını sıkı denetim yapmaya çağıran örgütlerin ayrıca yarın Rum Meclisi önünde “İthal Edilen Ürünlerin Kıbrıslı Olarak Vaftiz Edilmesine Hayır – Üretici ve Tüketicilere Saygı” yazılı bir pankart açarak protesto gösterisi yapacağını da kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.