1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CİNAYETTEN ŞÜPHELENİYORUZ!
CİNAYETTEN ŞÜPHELENİYORUZ!

CİNAYETTEN ŞÜPHELENİYORUZ!

Cinayet mi intihar mı?

A+A-

Surlariçi’ndeki bir apartmanın 5’inci katından düşerek hayatını kaybeden İsmail Ünver’in ailesi olayın intihar olmadığını ileri sürdü.
Melin DOBRAN
Başkent Lefkoşa’nın Surlariçi bölgesinde geçtiğimiz Pazar günü Mısırlıoğlu Apartmanının 5. katından düşerek hayatını kaybeden 17 yaşındaki İsmail Furkan Ünver, dün gözyaşları arasında toprağa verildi. Acılı aile, İdadi Sokak’ta saat 23.30 civarında yaşanan olayın intihar olmadığını iddia etti. Ünver ailesi, bazı gazetelerde ve internet sitelerinde intihar adı altında yer alan haberlere de tepki gösterdi. Evlatlarının herhangi bir problemi olmadığını ifade eden aile, cinayetten şüphelendiğini ve olayın peşini bırakmayacağını söyledi.

“O karıncayı bile incitmezdi”
Gazetemize konuyla ilgili olarak açıklama yapan anne Jale Ünver ve baba Serkan Ünver, şunları söyledi, “Biz oğlumuzun intihar etmediğinden yüzde 100 eminiz. Oğlumuz kurban gitti. Olaydan önce oğlumuzun keyfi gayet yerindeydi. O karıncayı bile incitmezdi. İntihar etmiş olamaz. 28 Ekim onun doğum günüydü, oğlum 18. Yaşını göremeden gitti. Buna sebep olanlar başka bahar görmesin. Bu olayın peşini bırakmayıp, üstüne gideceğiz. Bu olay oğlumun kendi isteği ile olmadı. Biz cinayetten şüpheleniyoruz ve olaya intihar süsü verildiğini düşünüyoruz. Olayın olduğu yer evimize çok yakın olmasına rağmen biz oğlumuzu kaybettiğimizi ertesi gün öğrendik.”

Törene arkadaşları da katıldı
Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi’nde son sınıf öğrencisi olan Ünver, çevresinde sevilen bir gençti. Ünver’in ailesinin yanı sıra, öğretmenleri ve arkadaşları, onu son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Henüz hayatının baharında olan 17 yaşındaki Ünver’in bu şekilde hayatını kaybetmesi, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu. Ünver’in cenazesi, dün İsmail Safa Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Lefkoşa Mezarlığı’nda defnedildi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.