1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. CİNSEL FANTEZİLERİNİZ NORMAL OLMAYABİLİR!
CİNSEL FANTEZİLERİNİZ NORMAL OLMAYABİLİR!

CİNSEL FANTEZİLERİNİZ NORMAL OLMAYABİLİR!

CİNSEL FANTEZİLERİNİZ NORMAL OLMAYABİLİR!

A+A-
Kanada'daki Montreal Akıl Sağlığı Enstitüsü ve Montreal Üniversitesi'ne bağlı Philippe-Pinel Enstitüsü'nden araştırmacılar cinsel sapkınlığın bir tanımını yapabilmek ve "normal cinsel fantezilerin neler olduğunu" anlayabilmek için 1500 kadın ve erkeğin cinsel fantezilerini inceledi. Hayal gücünüze dikkat edin cinsel fantezileriniz normal olmayabilir.

ournal of Sexual Medicine dergisinde yayınlanan araştırma sonucunda erkeklerin kadınlara oranla daha çok ve detaylı cinsel fantezisinin olduğu görüldü.

Erkekler arasındaki en yaygın ve bu nedenle de “normal” cinsel fantezilerin eşlerini aldatmak, birden fazla kadınla birlikte olmak ve partnerlerini başka bir kadınla cinsel ilişki yaşarken izlemek olduğu belirtildi.

Kadınların fantezilerinin ise büyük bir kısmının “teslimiyet” temasını içerdiği ve bu fantezilerin başrolünde yabancı bir erkek değil gerçek hayattaki partnerlerinin bulunduğu belirtildi.

Erkeklerin cinsel fantezilerinin gerçek olmasını istediğini tespit ettiklerini söyleyen araştırmacılar, kadınların ise genellikle fantezilerinin fantezi olarak kalmasını istediği, hayal ettikleri şeylerin gerçek olmasından memnun olmayacaklarını söylediği belirtildi.

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.