1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ÇOCUĞUM İÇİN ORAYA GİTTİM”
“ÇOCUĞUM İÇİN ORAYA GİTTİM”

“ÇOCUĞUM İÇİN ORAYA GİTTİM”

“Çocuğum için oraya gittim”

A+A-

Boşandığı eşini tehdit ettiği ileri sürülen Mustafa Kemal Demir, polis tarafından gözaltına alındı ve aleyhinde dava dosyası tazmin edildi. İddiaya göre olay, zanlının, eski eşi Y.D’nin kısa bir süre önce başkası ile nişanlanmasına dayanamayıp kıskançlık krizine girmesi sonucu gerekleşti. Eski eşine ölüm tehditleri savurduğu iddia edilen zanlı, yapılan şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alındı ve Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Hakkında tutuklu yargı kararı çıkan zanlı tehdit iddialarını yalanlayarak, “Çocuğum için oraya gittim. Ben onu tehdit etmedim. Bende bir resmi var onu dahi kırmaya kıyamadım, kaldı ki ona nasıl zarar vereyim” dedi.

Zanlının önceki gün saat 10.00 sıralarında Lefkoşa Gelibolu Sokakta yaşayan eski eşi Y.D’nin evine giderek, “Ben siz yapacağımı biliyorum. Ya siz beni ya ben sizi öldüreceğim” şeklinde tehditler yağdırdığı öne sürüldü.

 

“Aile korku ve tehdit altında”

Zanlı hakkındaki soruşturmayı yürüten polis, olayın ardından zanlının gözaltına alındığını belirterek, zanlının aynı suçu Mayıs 2012 ve Haziran 2012 tarihlerinde de işlediğini söyledi. Polis, zanlının daha önceki tarihlerde işlediği suçlarla ilgili dosya tazmin edildiğini açıklayarak, dosyaların savcılıkta olduğunu, Y.D ile ailesinin korku ve tehdit altında olduklarını ifade etti.

 

“Serbest kalırsa kaçar...”

Zanlının şuan işsiz olduğunu kaydeden polis, serbest kalması halinde yurt dışına kaçabileceğini söyledi. Polis, KKTC vatandaşı olmasına rağmen zanlının 1 ay süre ile cezaevine gönderilmesini talep etti. Mahkeme zanlının işlediği suçların ciddiyetine vurgu yaparak, serbest yargılanması halinde aynı suçu işleyebileceğini belirtti. Mahkeme, bu nedenlerden dolayı zanlı hakkında tutuklu yargılanması kararı verildiğini ancak sürenin çok uzun tutulmamasını uygun gördüklerini belirtti ve zanlının 15 gün süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.