1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ÇOCUK, İNTERNET VE BİLGİ GÜVENLİĞİ”
“ÇOCUK, İNTERNET VE BİLGİ GÜVENLİĞİ”

“ÇOCUK, İNTERNET VE BİLGİ GÜVENLİĞİ”

“Çocuk, İnternet ve Bilgi Güvenliği” konulu panel düzenleniyor.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) 25. Yıl Etkinlikleri çerçevesinde “Çocuk, İnternet ve Bilgi Güvenliği” konulu panel düzenleniyor.

YDÜ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Center of Excellence’e bağlı Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile işbirliği içerisinde yapılacak panel, yarın saat 12:00′de Kütüphane Salon 2′de  gerçekleştirilecek.

Center of Excellence Başkanı Prof. Dr. Nedime Serakıncı önderliğinde, Toplumsal Arastırma ve Geliştirme Merkez başkanları Doç. Dr. Zehra Altınay Gazi ve Doç. Dr. Fahriye Altınay Aksal, etkinliğin halka açık, ücretsiz olarak cocuk, internet ve bilgi guvenligi konusunda toplumsal farkındalığı arttırmak amacıyla yapılacağını vurguladılar.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’den Prof. Dr. Kürşat Çağıltay, Anadolu Üniversitesi’nden Doç. Dr. Yavuz Akbulut, Yakın Doğu Üniversitesi’nden Doç Dr. Fahriye Altınay Aksal, Doç. Dr. Zehra Altınay Gazi ve KKTC Bilişim Derneği Başkanı Uzman Nihat Yılmaz'ın konuşmacı olarak katılacağı panelde, “Digital vatandaşlık, dijital çağda internet ve bilgi güvenliği, siber zorbalık, boş zaman eğitimi” konularından bahsedileceği kaydedildi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.