1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇOCUKLAR OKULDA DARP EDİLDİ
ÇOCUKLAR OKULDA DARP EDİLDİ

ÇOCUKLAR OKULDA DARP EDİLDİ

Çocuklar okulda darp edildi

A+A-

Şehit Ertuğrul’da “dayak” polislik oldu
AİLELER: ÇOCUKLARIMIZ DARP EDİLDİ:
Lefkoşa Şehit Ertuğrul İlkokulu’nda öğrenim gören Mustafa Serhat ve Ayer Dora isimli çocukların aileleri çocuklarının okulda öğretmen tarafından darp edildiğini iddia etti. Veliler, bu olayın peşini bırakmayacaklarını kaydederek darp ve hakaretin kabul edilemeyecek bir durum olduğunu kaydetti

DARP OLAYI YOK: Şehit Ertuğrul İlkokulu Müdürü Hasan Eren ise olayın büyütülecek bir olay olmadığını ifade ederek öğretmenin kendisine darp olayının olmadığını ifade ettiğini belirtti. Öğretmenin böyle bir kişiliğe sahip biri olmadığını kaydeden Eren: “Hocamız çocukları darp etse neden ailelerini okula çağırsın. Aileler okula çağırılarak uyarıldı.”

Lefkoşa Şehit Ertuğrul İlkokulu’nda öğrenim gören Mustafa Serhat ve Ayer Dora isimli çocukların aileleri çocuklarının dün okul öğretmenlerinden biri tarafından hakaret ve darba maruz kaldıklarını iddia etti.

Öğrencilerden Mustafa Serhat’ın annesi Ayşe Serhat, dün gazetemize verdiği bilgide çocukların su şişesiyle oynadığı sırada şişenin ikinci kattan aşağıya düştüğünü ve öğretmenin paçalarının ıslanmasına neden olduğunu ifade etti. Öğretmenin çocukların yanına giderek kulaklarından tutarak öğretmenler odasına götürdüğünü iddia eden Ayşe Serhat, çocuklarından öğrendiklerine göre öğretmenin öğretmenler odasında da çocuklara hakaret ettiğini ve enselerine vurduğunu iddia etti.

Poliste şikayetçi oldular
Mustafa Serhat ve Ayer Dora’nın aileleri olayı öğrenmelerinin ardından okula giderek okul müdür ve müdür muavinlerinden izahat istedi. Ayşe Serhat, okul yetkililerinin kendilerine “çocuklarınızın yaptığı bu hareketten sonra okuldan bile uzaklaştırılabilir” açıklamasını duyunca daha da sinirlendi. Çocuklarının darp edildiğini gören aileler, polise giderek şikayette bulundu.

Veliler: Olay kabul edilebilir değil
Mustafa Serhat ve Ayer Dora’nın velileri Ayşe Serhat ve Ufuk Dora, çocuklarına yapıldığını iddia ettiği darp olayının kabul edilebilir bir durum olmadığını ifade ederek yetkili makamların gereğini yapmasını istedi. Ayşe Serhat, öğretmene ateş püskürerek, her türlü şikayeti yapacaklarını bu olayın kolay kolay kapanmayacağını kaydetti.

Eren: Büyütülecek bir olay yok
Şehit Ertuğrul İlkokulu Müdürü Hasan Eren ise Havadis’e yaptığı açıklamada olayın büyütülecek bir olay olmadığını ifade ederek öğretmenin kendisine darp olayının olmadığını ifade ettiğini belirtti. Öğretmenin böyle bir kişiliğe sahip biri olmadığını kaydeden Eren, “Hocamız çocukları darp etse neden ailelerini okula çağırsın. Bu öğretmenimiz aileleri okula çağırarak uyarıda bulundu. Biz olaya iyi niyetle yaklaşıyoruz” diye konuştu.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.