1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇOCUKLARIMIN YOKLUĞUNA DAYANAMIYORUM
ÇOCUKLARIMIN YOKLUĞUNA DAYANAMIYORUM

ÇOCUKLARIMIN YOKLUĞUNA DAYANAMIYORUM

İşi olmadığı için çocukları SOS çocuk köyüne verilen iki çocuk annesi Burcu Kurt yetkililere seslendi

A+A-

Bafra'da Artemis Otelin yakınındaki bir yarını inşaattan Haziran ayı başlarında elektrik kablosu sirkat ettiği için tutuklanan Hanifi  Yılmaz cezaevinde konuldu. Ancak Hanifi Yılmaz'ın iki çocuğu eşinin de kalacak yeri olmadığı için SOS çocuk köyüne yerleştirdi. Daha henüz 3 ve 4 yaşlarındaki iki çocuk anneleri ile yaşamak istiyor. Annenin ise çocuklarından ayrı olduğu için içi yanıyor.

“Bir süre mandırada yaşadık”                                                                                    

Sosyal Hizmetlerden 'düzenli bir evin bir işin olmadan çocuklarını alamazsın" yanıtını alan acılı anne Burcu Kurt, eşiyle tanıştığından beri sürekli sorunlarla mücadele etmiş. Acılı anne, eşinin ailesinin kendisine sürekli sorun çıkardığını ve hiçbir zaman eşiyle birlikte olmalarına razı olmadıklarını söyledi. Burcu Kurt, çok ekonomik sıkıntı çektiklerini ve bir süre iki çocuğu ile birlikte mandırada dahi yaşamak zorunda kaldıklarını anlattı.

"Eşimin ailesi beni çok hırpaladı"

Eşi hapishaneye girdikten sonra aralarının bozulduğunu ve bu arada eşinin kardeşinin bunu fırsat bilerek çocuklarını zorla SOS çocuk köyüne verdiğini öne süren Kurt, eşinin ailesi yüzünden çok hırpalandığını ve zaman zaman eşinin ailesinden şiddet  de gördüğünü iddia etti. Burcu Kurt çocuklarını görmeye gittiği zaman çocuklarının ağlayarak kendisiyle birlikte gitmek istediklerini anlattı. Kurt, Sosyal Yardım Dairesi'ndeki yetkililerle konuştuğu zaman kendisine ait bir evi ve işi olmadığı için çocuklarını geri veremeyecekleri yanıtını aldığını kaydetti.

"Çocuklarımın yokluğuna dayanamıyorum"

Kendi ailesinin Lefke’de yaşadığını ancak ailesinin de ekonomik durumunun iyi olmadığını öne süren Burcu Kurt, hayatı boyunca çok çile çektiğini ancak çocuklarının yokluğuna dayanamadığını ifade etti. İki çocuk annesi acılı anne çocuklarını geri alabilmek için yetkililere çağrıda bulunarak yardım istedi.

Ayten Kara/Haberal kıbrıslı

 

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.