1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇOLUK ÇOCUK YARGI ÖNÜNDE!
ÇOLUK ÇOCUK YARGI ÖNÜNDE!

ÇOLUK ÇOCUK YARGI ÖNÜNDE!

Çoluk çocuk yargı önünde!

A+A-

Abbas ELMAS

Lefkoşa’da Narkotik ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda tasarrufunda yaklaşık 1 buçuk gram bonzai bulunan 17 yaşındaki T.Y ile olayla bağlantılı olduğu iddia edilen 16 yaşındaki K.D dün yargı huzuruna çıkarılarak 6 gün süreyle tutuklandı.

 Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mehmet Bayram, zanlılar T.Y ile K.D’nin 31 Aralık 2013 tarihinde meydana gelen “uyuşturucu madde tasarrufu” suçundan methaldar olduğunu söyledi.

Söz konusu tarihte Lefkoşa Suralriçi bölgesinde tespit edilen zanlı T.Y’nin üzerinde ve evinde yapılan aramada yaklaşık 1 buçuk gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü olduğuna inanılan uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındığını kaydeden Bayram, zanlı K.D’nin de olayla bağlantılı görülerek gözaltına alındığını belirtti.

Zanlılar aleyhinde başlatılan soruşturmada birçok kişiden ifade alındığını ve birçok kişinin sorgulandığını aktaran Bayram, zanlıların tasarrufunda bulunan emarelerin parmak izi analizine gönderildiğini ve sonuçlarının beklendiğini söyledi.

Bayram, ayrıcı zanlılardan kan ve idrar örnekleri de alınarak analize gönderildiğini kaydederek, zanlıların söz konusu maddeyi nereden ve kimden aldıkları yönünde de ciddi bir soruşturma başlatıldığını aktardı.

Zanlılar aleyhinde başlatılan soruşturmanın henüz tamamlanmadığını belirten Mehmet Bayram, zanlılar aleyhinde yürütülen tahkikatın selameti açısından 6 gün daha poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit ise zanlılar aleyhinde başlatılan polis soruşturmasının selameti açısından istenilen süreyi verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.