1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CORONA BEACH BAR'IN KUNDAKLANMASI ZANLISI TUTUKLANDI
CORONA BEACH BAR'IN KUNDAKLANMASI ZANLISI TUTUKLANDI

CORONA BEACH BAR'IN KUNDAKLANMASI ZANLISI TUTUKLANDI

Corona Beach Bar'ın kundaklanması zanlısı tutuklandı

A+A-

Sadrazamköy’de, 18 Şubat’ta, Corona Beach Bar’ın kundaklanmasıyla ilgili aranan Maronit Kyriakos Diolas, Metehan Sınır Kapısı’ndan KKTC’ye giriş yaparken yakalandı
 
1 gün tutuklu kalacak

Elmas TOKAY

Sadrazamköy’de, sahil kenarında faaliyet gösteren ve 18 Şubat 2016 tarihinde kundaklanarak yakılan Corona Beach Bar’la ilgili polisin yaptığı soruşturma sonrası aranan şahıs olarak ilan edilen Maronit Kyriakos Diolas, önceki gün Metehan Sınır Kapısı’ndan KKTC’ye giriş yaptığı sırada yakalandı.

Dün, Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlıya ilgili soruşturma amaçlı 1 gün tutukluluk emri alındı.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Gökan Asafoğulları’nın huzurunda görüşülen davada, iddia makamı, Çamlıbel Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Mehmetali Çatak’ı tanık olarak dinletti.

Çatak, 18 Şubat 2016 tarihinde aldıkları bir bilgi üzerine Sadrazamköy’de faaliyet gösteren Corona Beach Bar’ın yakıldığını öğrendiklerini belirtti.

Yürütülen soruşturmada, barı kundaklayan kişinin Kyriakos Diolas olduğundan şüphe ettiklerini kaydeden Çatak, zanlının aranmaya başladığını söyledi.

Çatak, zanlı Diolas’ın, önceki gün Metehan Sınır Kapısı’ndan KKTC’ye giriş yaptığı sırada yakalandığını kaydetti.

Tahkikatın devam ettiğini ve alınması gereken ifadeler olduğunu söyleyen Çatak, zanlının tahkikat amaçlı 1 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Bu talebe itiraz edilmemesi üzerine sunulan şahadeti dikkate alan Yargıç Gökan Asafoğulları, tahkikatın selameti için zanlının bir gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.