1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP-BG ALSANCAK’TA MİTİNG GERÇEKLEŞTİRDİ
CTP-BG ALSANCAK’TA MİTİNG GERÇEKLEŞTİRDİ

CTP-BG ALSANCAK’TA MİTİNG GERÇEKLEŞTİRDİ

CTP-BG Alsancak’ta miting gerçekleştirdi.

A+A-

ETKİNLİĞE GENEL SEKRETER ERK DE KATILDI.

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG), dün akşam Alsancak’ta miting gerçekleştirdi.

CTP-BG Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, Yerel Yönetimler Sekreteri Hakan Kuntay, Girne bölgesi milletvekillerinin de hazır bulunduğu etkinliğe, CTP-BG’nin Lapta Belediye Başkan adayı Harper Bahadi ve Esentepe Belediye Başkan adayı Cemal Erdoğan da, Alsancak Belediye Başkan adayı Cezar Ekinci’ye destek vermek için katıldı.

ERK

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, CTP’li belediyelerin şu an için “9 yıldızı” olduğunu savunarak, Alsancak’ın artı bir olarak ekleneceğini ve bu yıldızlara yenilerinin de ekleneceğine inanç belirtti.

EMİNAĞA

CTP-BG Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa da, CTP’nin 43 yıllık köklü geçmişe sahip bir parti olduğuna dikkat çekerek, bunun önemli olduğunu belirtti.

Yönetme işinin kişisel bir iş olamayacağını, bunun ancak kurumsal bir tecrübe ile bir noktaya varabileceğini ifade eden Eminağa, bu sebeple “Ben de yönetirim, ben de yaparım” diyenlerin tek başlarına bir yere varmalarının mümkün olmadığını söyledi.

EKİNCİ

CTP-BG Alsancak Belediye Başkan adayı Cezar Ekinci de konuşmasında, seçimi kazanacaklarına inanç belirterek, “Alsancak’ı da yıldızlı hizmetlerle buluşturacağız” dedi.

Seçimi kazanması halinde yapacaklarını anlatan Ekinci, belediyenin mali yapısını şeffaf bir biçimde halkla paylaşacaklarının sözünü verdi.

Konuşmaların ardından CTP-BG’nin Alsancak Belediye Meclis Üyesi adayları tek tek kürsüye çağrılarak, her birine yıldızlı rozetleri takıldı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.