1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP-BG BÜYÜKKONUK’TA MİTİNG DÜZENLEDİ
CTP-BG BÜYÜKKONUK’TA MİTİNG DÜZENLEDİ

CTP-BG BÜYÜKKONUK’TA MİTİNG DÜZENLEDİ

CTP-BG Büyükkonuk’ta miting düzenledi.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi- Birleşik Güçler (CTP-BG) Büyükkonuk’ta miting düzenledi.

Mitinge, CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Gıda, Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu, CTP-BG milletvekilleri Ferdi Sabit Soyer, Birikim Özgür ve Biray Hamzaoğlulları, MYK üyeleri ve halk katıldı.

CTP-BG Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, yerel seçimler kapsamında dün akşam Büyükkonuk’ta gerçekleşen mitingin açılış konuşmasını CTP-BG İskele İlçe Başkanı Hüseyin Mülazim yaptı.

“İNSANLARIN DAHA MUTLU OLABİLMESİ İÇİN...”

CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Yorgancıoğlu mitingde yaptığı konuşmada,  yerel yönetimlerden dürüst, çağdaş ve adil hizmet beklediklerini vurgulayarak, “CTP’li belediyeler hizmetlerini süratli, adil ve çağdaş şekilde yerine getiriyor” dedi.

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen erken genel seçime atıfta bulunan ve CTP-BG için Karpaz Bölgesi’nde verilen mücadeleyi anlatan Yorgancıoğlu, o günden beri insanların daha mutlu olabilmesi, demokrasinin daha fazla kökleşmesi için çalıştıklarını söyledi.

AHMET SENNAROĞLU

CTP-BG Büyükkonuk Belediye Başkan adayı Ahmet Sennaroğlu ise konuşmasında, ülkedeki yerel yönetimlerin şu anki durumuna işaret ederek, “Yeniden yapılanma döneminde elimi taşın altına koymaya hazırım” dedi.

Beldenin sorunlarına ortak akılla çözüm üretileceğine dikkat çeken Sennaroğlu, “Yapılacak tüm işlerde şeffaflık ilkesini uygulayacağım” şeklinde konuştu.

“HALKIN İSTEDİĞİ BİLGİYE HER AN ULAŞABİLECEĞİ BİR ORTAM”

Ahmet Sennaroğlu, “Belediyede yapacağımız tüm işleri, hizmetleri, hesabı-kitabı, projeleri halkımızla birlikte yapacak, halkın istediği bilgiye her an ulaşabileceği bir ortam yaratacağız”  dedi.

Her alanda adil olacaklarının da altını çizen Sennaroğlu, kendisi için hayati önem taşıyan konuların başında belediye çalışanlarının ve haklarının geldiğini söyledi, göreve bu nedenle talip olduklarını anlattı.

Büyükkonuk Belediyesi’nde yaşanan bazı sorunlara değinen Ahmet Sennaroğlu, siyasi kimliğine bakılmaksızın herkese eşit hizmet veren bir belediye yaratacaklarının sözünü verdi.

CTP-BG Büyükkonuk Belediye Başkan adayı Sennaroğlu Eko Turizm konusuna değinerek, hakkında yapılan bazı açıklamaları eleştirdi, “Bölgeye yapılması planlanan Petrol Dolum Tesisi’ne destek çıkanın kim olduğunu unutmadık” dedi.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.