1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP-BG “ÇEVREYE DOST VE RAKİPLERE REFİKLİK”
CTP-BG  “ÇEVREYE DOST VE RAKİPLERE REFİKLİK”

CTP-BG “ÇEVREYE DOST VE RAKİPLERE REFİKLİK”

CTP-BG propaganda sürecinin “çevreye dost ve rakiplere refiklik” içerisinde geçmesi için partinin gerekli önlemleri aldığını belirtti.

A+A-

CTP-BG’DEN  PROPAGANDA SÜRECİNİN “ÇEVREYE DOST VE RAKİPLERE REFİKLİK” İÇERİSİNDE GEÇMESİ İÇİN ÖNLEM

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler  (CTP-BG) propaganda sürecinin “çevreye dost ve rakiplere refiklik” içerisinde geçmesi için partinin gerekli önlemleri aldığını belirtti.

Kutlay Erk CTP-BG Basın Bürosu aracılığıyla yaptığı açıklamada “Partimiz CTP-BG, 29 Haziran’da gerçekleştirilecek yerel seçimlere yönelik başlayan propaganda sürecinin çevreyle dost ve rakiplerle refiklik ilişkisi içinde gerçekleşmesi için gerekli önlemleri alarak hareket etmektedir” dedi.

Partinin görüntü ve gürültü kirliliği yaratmadan, trafiği sıkıştırmadan ve kampanya süresince rahatsızlık etmeden çalışmalarını sürdüreceğini kaydeden Erk, “Reklam panolarına ve adayların seçim afişlerine yapılan saldırılar da emeğe saygısızlık olacaktır. Seçim bürolarının camlarını kırmak, bayraklara zarar vermek kimseye bir şey kazandırmıyor, sadece gerilim yaratıyor. Birbirimize olan saygımızı kaybetmeden birbirimizi koruyarak hareket etmenin önemini bir kez daha hatırlatırım” dedi.

İskele ilçesinde dün gece düzenlenen CTP-BG aday tanıtım etkinliği esnasında, ilçe örgüt yöneticilerinden birinin aracına saldırı düzenlendiğini kaydeden Erk, “İskele’de dün akşam gerçekleştirdiğimiz aday tanıtım etkinliğinde bir ilçe yöneticimizin aracına düzenlenen saldırının son olmasını dileyerek, “Tüm partilileri bu konuda sağduyulu olmaya davet ederiz” dedi. Erk  2013’te yer alan seçimlerde de benzeri saldırıların yaşandığını anımsattı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.