1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP-BG DİKMEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇELEBİ BOĞAZKÖY’Ü ZİYARET ETTİ
CTP-BG  DİKMEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇELEBİ BOĞAZKÖY’Ü ZİYARET ETTİ

CTP-BG DİKMEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇELEBİ BOĞAZKÖY’Ü ZİYARET ETTİ

CTP-BG Dikmen Belediye Başkan Adayı Çelebi Boğazköy’ü Ziyaret Etti.

A+A-

Dikmen Belediyesi Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG)  Dikmen Başkan adayı Yüksel Çelebi ve belediye meclis üyesi adayları, Boğazköy’ü ziyaret ederek bildiri dağıttı ve projeler hakkında bilgi verdi.

CTP-BG’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Boğazköy’de vatandaşlarla sohbet edip sorunları dinleyen Çelebi, 29 Haziran’daki yerel seçimlerden sonra hayata geçireceği projelerini anlattı.

Çelebi, birçok sosyal projeler yapacağını dile getirerek, Dikmen Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan gençlerin sosyalleşeceği alanları artırma hedefinde olduklarını kaydetti.

Gençlerin sosyalleşebilmesi açısından bir gençlik merkezinin şart olduğunu belirten Çelebi, Dikmen’e bağlı bütün köylere halı saha inşa edeceklerini söyledi.

Yüksel Çelebi, iki dönemdir Dikmen’in “Yıldızlı Belediyelerden” birisi olduğunu ve bu dönem de bu şekilde kalacağını kaydetti.

“Yıldızlı Belediyeler, Sosyal Projeler” diyen Çelebi, çocuklara yönelik birçok oyun parkları inşa edeceklerini ve bu parkların içerisine vatandaşların spor yapabileceği alanlar kazandıracaklarını müjdeledi.

Dikmen’e bir de piknik alanı yapma düşüncesinde olduklarını da sözlerine ekleyen Çelebi, “Halkımız bu hizmetleri hak ediyor. Yıldızlı Belediyecilik herkesin hakkıdır” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.