1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP-BG, ESENTEPE’DE ADAY TANITIM GECESİ DÜZENLENDİ
CTP-BG, ESENTEPE’DE ADAY TANITIM GECESİ DÜZENLENDİ

CTP-BG, ESENTEPE’DE ADAY TANITIM GECESİ DÜZENLENDİ

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) dün akşam Esentepe’de aday tanıtım etkinliği düzenledi.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) dün akşam Esentepe’de aday tanıtım etkinliği düzenledi.

CTP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Esentepe Belediye Başkan adayı Cemal Erdoğan ve ekibinin tanıtıldığı geceye CTP Genel Sekreteri Kutlay Erk, CTP-BG Çatalköy Belediye Başkan Adayı Ceyhun Kırok, CTP-BG Lapta Belediye Başkan Adayı Harper Bahadi ve çok sayıda partili katıldı.

Gecede, CTP-BG Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa ve CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk birer konuşma yaptı.
 
CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk konuşmasında, CTP’li belediyelerin tamamında uygulanan yaşlılara hizmet projelerinin Esentepe’de uygulanmamasını eleştirerek, 29 Haziran sonrasında bu hizmetin Esentepe’ye geleceğini belirtti.

CTP’li her belediyenin verdiği hizmetlerle birer yıldız olduğunu ve o bölgeyi parlattığını ifade eden Erk, dönem dönem başka partilerin yönetimine geçen belediyelerin halinin ortada olduğunu söyledi.

CTP-BG Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa da konuşmasında, CTP’li başkanlarca yönetilmekte olan 9 belediyenin tamamının, yıldızlı hizmetler verdiğini belirtti. Eminağa, bu hizmetten yararlanmanın Esentepelilerin de hakkı olduğunu söyledi.

29 Haziran sonrasında Esentepelilerin gerçek belediyecilikle tanışacaklarını belirten Eminağa Girne’yi doğudan batıya, kuzeyden güneye yıldızlarla buluşturacaklarına inandığını kaydetti.

CTP-BG Esentepe Belediye Başkan adayı Cemal Erdoğan da konuşmasında, referansının diğer CTP’li belediyeler olduğunu söyleyerek, yapacaklarının garantisinin oralarda aranması gerektiğini belirtti.

Erdoğan, 29 Haziran sonrasında Esentepelilerin ve bölgede yaşayan herkesin bu hizmetlerden faydalanacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından Esentepe bölgesinde aday olan belediye meclis üyeleri tanıtılarak, her birine yıldızlı rozetleri takıldı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.