1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP-BG GÜZELYURT’TA DAYANIŞMA GECESİ DÜZENLEDİ
CTP-BG GÜZELYURT’TA DAYANIŞMA GECESİ DÜZENLEDİ

CTP-BG GÜZELYURT’TA DAYANIŞMA GECESİ DÜZENLEDİ

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Güzelyurt İlçesi 30 Kasım akşamı Güzelyurt’ta dayanışma gecesi düzenledi.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Güzelyurt İlçesi 30 Kasım akşamı Güzelyurt’ta dayanışma gecesi düzenledi.

CTP-BG Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre parti kurultayına bir hafta kala düzenlenen gecede İlçe Başkanı Doğan Şahali ile parti başkan adayları Özkan Yorgancıoğlu ve Asım Akansoy el ele tutuşarak partilileri selamladı.

Gecenin açılışını yapan CTP-BG Güzelyurt İlçesi Kadın Örgütü Başkanı Zühre Civa katılımcılara seslenerek teşekkür etti. 

YORGANCIOĞLU: “CTP’DEKİ DEMOKRASİ YARIŞI ÜLKE SİYASETİNE BİR KEZ DAHA ÖRNEK OLACAK”

CTP-BG Güzelyurt milletvekilleri Armağan Candan, Mehmet Çağlar ve Hüseyin Erçal’ın da katıldığı dayanışma gecesinde konuşma yapan Genel Başkan Özkan Yorgancıoğlu katılanlara teşekkür ederek parti geleneğinde barış ve demokrasi mücadelesi olduğunu söyledi.

CTP-BG’lilerin koltuk için değil, halkın daha güzel günler görmesi için uğraştığını belirten Yorgancıoğlu, 8 Aralık’ta yapılacak CTP-BG Kurultayı için “CTP’deki demokrasi yarışı ülke siyasetine bir kez daha örnek olacak” dedi.

ŞAHALİ: “CTP BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEK”

Gecede konuşma yapan CTP-BG Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali “CTP birlik ve beraberlik içinde, ülkemizde barış ve demokrasi yolunda yürümeye devam edecektir” diye konuştu.

TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.