1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP-BG YENİBOĞAZİÇİ BAŞKAN ADAYI VE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITILDI
CTP-BG YENİBOĞAZİÇİ BAŞKAN ADAYI VE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ  ADAYLARI TANITILDI

CTP-BG YENİBOĞAZİÇİ BAŞKAN ADAYI VE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITILDI

CTP-BG YENİBOĞAZİÇİ BAŞKAN ADAYI VE BELEDİYE MECLİS Üyesi Adayları tanıtıldı.

A+A-

Yeniboğaziçi Belediye Başkanı ve CTP-BG Yeniboğaziçi Başkan adayı Cemal Biren ve belediye meclis üyesi adayları, dün akşam düzenlenen aday tanıtım etkinliğinde halka buluştu.

Etkinlikte halka hitap eden Belediye Başkanı Cemal Biren, dört sene boyunca verdiği hizmetleri ve projelerini anlattı.

Tanıtım etkinliğine, CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, MYK üyesi Niyazi Düzgün, İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, Gazimağusa İlçe Başkanı ve milletvekili Erkut Şahali ile Arif Albayrak katıldı.

ERK

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, Yeniboğaziçi Belediyesi’nin daha çağdaş ve Avrupalı hizmet vermek için yola devam edeceğini, yıldızlı hizmetlerin devam etmesi için halkın onay vereceğine inandığını söyledi.

ŞAHALİ

CTP-BG Gazimağusa İlçe Başkanı ve milletvekili Erkut Şahali, Yeniboğaziçi’nin Lefkoşa’dan sonra bir ilki başararak ikinci uluslararası tanınmışlığa sahip belediye olduğunu söyledi.

CEMAL BİREN YAPTIKLARINI ANLATTI

Yeniboğaziçi Belediye Başkanı ve CTP-BG Yeniboğaziçi Başkan adayı Cemal Biren yaptığı konuşmada, halka söz verdiği konular arasında çöplüğün kaldırılmasının bulunduğunu, belde için sıkıntı yaratan çöplüğün olduğu yere zeytin ağaçları dikildiğini söyledi.

Yıllarca köy içinde olan salhanenin köy dışına çıkarıldığını ve eski salhanenin garaj yapıldığını ifade eden Biren, eski yapıların restore edilerek yeniden kullanıma sunulduğunu, yeni bir düğün salonu yapıldığını söyledi.

Su sorununu çözmek için Mormenekşe’ye arıtma tesisi kurulduğunu, Kalecik’teki arıtma tesisi ile bu sorunu tamamen bitireceklerini söyledi.

Denize ücretsiz girilmesine önem verdiklerini, halka daha iyi hizmet vermek için Deniz Gazinosu yaptıklarını ifade eden Biren, bölgenin tertemiz sahilinde halkın gönül rahatlığı ile denize girdiğini belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.