1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP MYK YEREL SEÇİMLERLE İLGİLİ ÇALIŞMA BAŞLATTI
CTP MYK YEREL SEÇİMLERLE İLGİLİ ÇALIŞMA BAŞLATTI

CTP MYK YEREL SEÇİMLERLE İLGİLİ ÇALIŞMA BAŞLATTI

CTP-MYK, bazı belediyelerin niye bu seçimde kazanılamadığı hususunda somut verilere ulaşmak amacıyla,

A+A-

CTP MYK: “NİYE BU SEÇİMDE BAZI BELEDİYELERİN KAZANILAMADIĞI HUSUSUNDA SOMUT VERİLERE ULAŞMAK AMACINDAYIZ”

Cumhuriyetçi Türk Partisi Merkez Yönetim Kurulu (CTP-MYK), bazı belediyelerin niye bu seçimde kazanılamadığı hususunda somut verilere ulaşmak amacıyla çalışma başlattığını bildirdi.

CTP-MYK, yerel seçimlerde kaybedilen tüm belediyelerle ilgili seçim sonuçlarını değerlendirmeye aldığını, bu belediyelere ilişkin sağlıklı analizler ışığında doğru politikaların oluşturulması ve ilk yerel seçimde bu belediyelerde de CTP-BG’li başkanların görevi devralması adına çalışmalar başlattığını da kaydetti.

CTP MYK’dan yapılan yazılı açıklamada, 29 Haziran Yerel Seçimleri’nde partinin yüzde 37 oy alarak yarışı önde tamamlamış olsa da, CTP-BG’li başkanlar tarafından yönetilen üç büyük belediyede elde edilen sonucun parti açısından üzüntü sebebi olduğu belirtildi.

Açıklamada, yürütülen çalışmaların aynı zamanda CTP-BG’nin yönettiği bazı belediyelerin niye bu seçimde kazanılamadığı hususunda da somut verilere ulaşma amacı taşıdığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

“Bu çerçevede parti yönetimi, Genel Sekreter Kutlay Erk ve Örgütlenme Sekreteri Niyazi Düzgün’ün de katılımıyla, yerelde doğrudan görüşmeler gerçekleştirmektedir.

Uzun süre görev yapmış olan belediye başkanlarının seçimi kaybetmesinin ardından bazı partililerimizin duygu yüklü yaklaşımlar sergileyebileceğinin de bilinciyle, kimi partililerimizin seçimlerde parti adayı dışında başka adayları desteklemiş oldukları yönündeki yorumları dikkate değer bulmakta ve hassasiyetle doğru sonuçlara ulaşmak için araştırmalarımızı sürdürmekteyiz.

CTP-BG, 44 yıllık tecrübesiyle, insanımıza her alanda nitelikli hizmet sunma, değişim ve dönüşüm ihtiyacı doğrultusunda toplumsal süreçlere öncülük etme ve en temelde barış, demokrasi, insan hakları ve sosyal adalet için birlik ve bütünlük içerisinde ülke siyasetine katkı yapmaya devam edecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.