1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP TAM KADRO SAHADA
CTP TAM KADRO SAHADA

CTP TAM KADRO SAHADA

İskele Belediye Başkan adayı Bozkırlı Ötüken’de, Gazimağusa ilçe örgütü de Mormenekşe ve Alaniçi’nde halkla buluştu

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG ) İskele Belediye Başkan adayı Bilen Sayılı Bozkırlı, meclis üyesi adayları ile birlikte, Ötüken köyünü ziyaret etti.

CTP’den yapılan açıklamaya göre, Bilen Sayılı Bozkırlı vatandaşlara projelerin anlattı ve köyün sorunlarını dinledi.

Gençlerin köyde spor yapma imkanı bulunmadığını savunan Bozkırlı, belediye başkanı olduğunda Ötüken'e halı saha yapacağının sözünü verdi ve Long Beach kavşağına bağlanan toprak yol ile diğer önemli toprak yolların asfaltlanarak köy ulaşımının kolaylaştırılacağını belirtti.

Yerel yönetimler manifestosunun da dağıtıldığı ziyaretlerde vatandaşa seslenen CTP-BG İskele Belediye Başkan Adayı Bilen Sayılı Bozkırlı, partisinin en sevdiği rengin yeşil olduğunu çünkü doğaya, yeşile, parklara ve yaşam alanlarına çok önem verdiklerini belirtti.

Ağacı ve yeşili kentin en büyük zenginliği olarak gören çevreci belediyecilik anlayışı taşıdıklarını kaydeden Bozkırlı, çağdaş kentler yaratmada en önemli unsurların doğa, çevre ve tarih bilinci olduğunu söyledi. Sosyal belediyeciliğe inandıklarını vurgulayan Bozkırlı, “Yardımlaşma ve dayanışma ruhu içinde toplumun her kesiminin ihtiyaçlarına cevap vermek için çok çalışacağım” dedi.

 

CTP köyleri tek tek geziyor

Öte yandan, CTP-BG Gazimağusa İlçesi’nin köylere düzenlediği ziyaretler devam ediyor. İlçe heyeti, dün Mormenekşe ve Alaniçi köylerini ziyaret etti.

CTP-BG’den verilen bilgiye göre, Yeniboğaziçi Belediye Başkan adayı ve Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Cemal Biren, Sağlık Bakanı Ahmet Gülle ve Gazimağusa Milletvekili Ferdi Sabit Soyer’e, bölgeyi gezdirdi. CTP-BG heyeti, Yeniboğaziçi Belediyesi, Alaniçi Kadınlar Birliği, Alaniçi Muhtarlığı’nın ortaklaşa çalışmasıyla düğün salonunun çiçeklendirme ve yeniden düzenleme çalışmalarını incelendi.

Biren, hayvancıların önemli bir ihtiyacını karşılayacak su deposunun inşasına başladıklarını ifade etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.