1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CUMHURBAŞKANI AKINCI, SİYASİ PARTİLERİ BİLGİLENDİRİYOR
CUMHURBAŞKANI AKINCI, SİYASİ PARTİLERİ BİLGİLENDİRİYOR

CUMHURBAŞKANI AKINCI, SİYASİ PARTİLERİ BİLGİLENDİRİYOR

Cumhurbaşkanı Akıncı, Siyasi Partileri Bilgilendiriyor

A+A-

CUMHURBAŞKANI AKINCI, SİYASİ PARTİLERİ BİLGİLENDİRİYOR

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Konferansı’nda bugünkü toplantıların tamamlanmasının ardından Crans Montana’da bulunan Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile siyasi parti başkan ve temsilcilerini kabul edip bilgilendirecek.

Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da yer alacağı toplantıya, CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, CTP Milletvekili Armağan Candan, TDP Milletvekili Zeki Çeler, Başbakan Yardımcılığı Müsteşarı Kudret Akay ve UBP temsilcisi Oğuzhan Hasipoğlu da katılacak.

SÜREKLİ BİLGİLENDİRME YAPILIYOR

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, konferans nedeniyle Crans-Montana’da bulunan siyasi parti başkan ve temsilcileriyle, toplantılardaki gelişmelere bağlı olarak sürekli değerlendirme toplantıları yapıyor.

Bazılarında TC Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıların ilki, ilk gün çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından akşam yemeğinde gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Akıncı, siyasi partilerle ikinci toplantısını, tarafların tüm konuları paket halinde ele almayı kabul ettiği üçüncü günün akşamı yaptı. Akıncı ve Çavuşoğlu, 3 saat süren akşam yemeğinden sonra bir araya geldiği Denktaş, Ertuğruloğlu ve siyasi parti temsilcilerine bilgi verdi.

Akıncı, siyasi partilerle hafta sonu da değerlendirme yaptı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.