1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CUMHURBAŞKANI EROĞLU BRÜKSEL’DE…
CUMHURBAŞKANI EROĞLU BRÜKSEL’DE…

CUMHURBAŞKANI EROĞLU BRÜKSEL’DE…

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, AB Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso ve Genişlemeden Sorumlu Komiser Stefan Füle ile görüşmek için gittiği Brüksel'e vardı. Görüşme saat 16.00'da...

A+A-

EROĞLU SAAT 16.00’DA BARROSO VE FÜLE’YLE İLE GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, AB Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso ve Genişlemeden Sorumlu Komiser Stefan Füle ile görüşmek için gittiği Brüksel'e vardı.

BRT’nin haberine göre Kuzey Kıbrıs saatiyle saat 11.00'de Brüksel'e varan Eroğlu, saat 16.00'da Barroso ile bir araya gelecek.

AB Komisyonu binası Berlaymont'da yer alacak Barroso-Eroğlu görüşmesinde, AB Genişleme ve Komşuluk Politikaları Komiseri Stefan Fule de hazır bulunacak. Cumhurbaşkanı Eroğlu'na ise görüşmeleri sırasında Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Hasan Güngör, Özel Temsilcisi Osman Ertuğ ile müzakere heyeti üyesi Güneş Onar eşlik ediyor.

Görüşmede, Rum Lider Anastasiadis'in Özel Temsilciliğe Mavroyiannis'i ataması ile ortaya çıkan yeni durum ve Ekim ayında başlaması beklenen müzakere süreci ile AB-KKTC ilişkilerinin gündeme gelmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Eroğlu temaslarını tamamlamasının ardından bugün Kuzey Kıbrıs saatiyle 19.15’te Brüksel'den ayrılacak ve yarın sabah 09.00 sıralarında KKTC'ye varacak.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.