1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CUMHURİYET MECLİSİ AB UYUM YASALARI GEÇİCİ ÖZEL KOMİTESİ TOPLANDI
CUMHURİYET MECLİSİ AB UYUM YASALARI GEÇİCİ ÖZEL KOMİTESİ TOPLANDI

CUMHURİYET MECLİSİ AB UYUM YASALARI GEÇİCİ ÖZEL KOMİTESİ TOPLANDI

Cumhuriyet Meclisi, Avrupa Birliği Uyum Yasa Tasarılarını Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici ve Özel Komite, Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP/BG) milletvekili Armağan Candan başkanlığında bugün saat 12.00’de toplandı.

A+A-

Cumhuriyet Meclisi, Avrupa Birliği Uyum Yasa Tasarılarını Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici ve Özel Komite,  Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP/BG) milletvekili Armağan Candan başkanlığında bugün saat 12.00’de toplandı.

Meclis’ten yapılan açıklamaya göre, Komite, toplantıda, gündemindeki “Elektronik Haberleşme (Değişiklik) Yasa Tasarısı”nı görüştü.

Açıklamada, Avrupa Birliği Uyum Yasa Tasarılarını Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici ve Özel Komitesi’nin  “Elektronik Haberleşme (Değişiklik) Yasa Tasarısı” ile ilgili çalışmalarına bir sonraki toplantıda devam edeceği kaydedildi.

Komite’nin bugünkü toplantısına davetli olarak, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’ndan Kadri Bürüncük, Sait Erkmen, Mehmet Cezar ile Avrupa Birliği Koordinasyon Merkezi’nden Evren Çavdır katıldı.

Cumhuriyet Meclisi, Avrupa Birliği Uyum Yasa Tasarılarını Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici ve Özel Komite toplantısına  CTP/BG milletvekilleri Armağan Candan, Salih İzbul , Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP/UG) milletvekilleri Özdemir Berova, Hasan Taçoy, Ulusal Birlik Partisi (UBP) milletvekili Tahsin Ertuğruloğlu katıldı.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.