1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CYPFRUVEX’TE NELER OLUYOR!
CYPFRUVEX’TE NELER OLUYOR!

CYPFRUVEX’TE NELER OLUYOR!

Cypfruvex’te neler oluyor!

A+A-

Cypfruvex İşletmecilik Ltd’de iki işçi arasında çıkan kavgada, firma yetkililerinin çalışanları birbirine karşı kışkırttığı iddia edildi. Gazetemize konuşan bir çalışan, firma içindeki yetkililerin siyasi çıkarlar uğruna çalışanlar arasında taraf yaratmaya çalıştığını, bazı geçici işçileri kadrolu işçilere karşı kışkırttığı iddiasında bulundu.

Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Cypfruvex Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kurşunoğlu ise iki işçi arasında çıkan bir kavga sonucunda her iki işçinin de geçici olarak işten uzaklaştırıldığını ve taraflardan birinin konuyu bulandırarak farklı taraflara çekmeye çalıştığını söyledi.

Cypfruvex İşletmecilik Ltd çalışanı, son zamanlarda firma içinde yaratılan kutuplaşma nedeniyle çalışanların birbirine girdiğini açıkladı. Cypfruvex’in İdare bölümünde bulunan bazı yetkililerin kadrolu elemanlar ile geçici işçiler arasında dedikodu yapıldığı ve çalışanların bu nedenle birbirine girdiğini dile getiren çalışan, bu nedenle kendisinin geçtiğimiz günlerde geçici bir işçi tarafından ciddi şekilde darp edildiğini söyledi.

Yaşanan sıkıntıların, şirket yetkililerinin partizanlık uğruna çalışanların ekmekleriyle oynamak için ortaya çıktığını ifade eden çalışan, yetkililerin bir an önce konuya el atması gerektiğini söyleyerek gerçek suçluların ortaya çıkarılmasını istedi.

Şirket içindeki sorunların artık çalışanları fazlasıyla huzursuz ettiğini aktaran çalışan, geçtiğimiz Pazar günü yaşanan darp olayının gerçek suçlularının da, kavga edenlerin değil, şirket bünyesinde yönetici koltuklarında oturanların olduğunu savundu.

Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Cypfruvex Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kurşunoğlu ise iki işçi arasında çıkan bir kavga sonucunda, her iki işçinin de geçici olarak işten uzaklaştırıldığını ve taraflardan birinin konuyu bulandırarak farklı taraflara çekmeye çalıştığını söyledi.

Kurşunoğlu, “Bu iki şahıs uzun süredir çekişmeler yaşıyorlardı. Biz kaç defa uyardık, çekişmeyi bırakıp işlerine baksınlar diye. Ama geçtiğimiz Pazar günü bu iki şahıs birbirini darp etti. Yönetim Kurulu, yaşanan olay üzerine her iki şahsı da ödeneksiz izine çıkardı. İlerleyen günlerde Yönetim Kurulu toplanacak ve her iki şahıs hakkında karar üretecektir” dedi.

Hasan Kurşunoğlu, konuyu bulandırmaya çalışan tarafın, iş karıştırması ile tanınan bir kişi olduğunu ifade ederek, iddiaların yersiz olduğunu ve tamamen konuyu başka yönlere çekme niyeti ile yapıldığını kaydetti. Cypfruvex İşletmecilik Ltd’in ürettiği ürünü nasıl pazarlayacağı konusunda ciddi çalışmalar yaptığını ve bu yöndeki sorunlarla uğraştığını açıklayan Kurşunoğlu, şirket içinde bazı kişiler arasında yaşanan bu gibi sorunların bu boyutlara çekilmemesi gerektiğini söyledi.

Haberal Kıbrıslı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.