1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. 'Dağınık kadın'ın selfiesi Twitter'ı salladı
'Dağınık kadın'ın selfiesi Twitter'ı salladı

'Dağınık kadın'ın selfiesi Twitter'ı salladı

ABD'li bir Twitter kullanıcısının çektiği selfie hiç beklenmedik şekilde popüler oldu.

A+A-

Ayna karşısında elbisesini çeken genç kadının odasının dağınıklığı sosyal medyanın gündemine oturdu.

ABD'nin Louisiana kentinde yaşayan Alyssa Bordelon siyah şık bir elbiseyle ayna karşısına geçerek bir fotoğrafını çekti ve Twitter üzerinden paylaştığı kareye şu notu düştü: "Akşam yemeğine gidiyorum çünkü bu elbiseyi giymek için bir nedene ihtiyacım vardı." 22 Aralık tarihinde paylaşılan bu fotoğraf bugüne kadar 4 bin 585 kez retweet edildi, 9 binden fazla beğeni aldı.

1-20170111090905.jpg

Ancak selfie'nin bu kadar büyük gürültü koparmasının nedeni Bordelon'un elbisesinin güzelliği değil, fotoğrafın çekildi odanın dağınıklığıydı.

2-705.jpgSözcü'nün aktardığına göre, Twitter kullanıcıları bu karmaşa karşısında kelimenin tam anlamıyla 'delirdi.' Kullanıcılar fotoğrafın belli noktalarına zoom yaparak dağınıklığın içindeki en anlamsız objeyi bulma yarışına girdi. Bir kullanıcı yere saçılmış şekerlemeye dikkat çekerken, bir diğeri ise yerdeki kahverengi şeyin fare olduğunu iddia etti.

Binlerce yorumla karşı karşıya kalan Bordelon, "Bana odamı toplamamı söylüyorsunuz ama bu sizi hiç ilgilendirmez. Dağınık olduğum için bana mide bulandırıcı, işe yaramaz biri olduğumu söylemeyin" diyerek tepki gösterdi.

Bununla yetinmeyen genç kadın krizi fırsata çevirmeye karar verdi. Independent gazetesinde yer alan habere göre Bordelon, GoFundMe sitesinde kampanya açarak, insanlardan kendisine temizlikçi tutması için para yardımı yapmasını istedi. Bu sayde 65 dolar toplayan genç kadın, kampanyayı sona erdirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.