1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAĞYOLU’NDA FECİ KAZA, 2 CAN ALDI!
DAĞYOLU’NDA FECİ KAZA, 2 CAN ALDI!

DAĞYOLU’NDA FECİ KAZA, 2 CAN ALDI!

Feci kaza!

A+A-

Görgü tanıklarından elde edinilen bilgiye göre, Sabah saat 08:45 Civarında EC 969 Plakalı Yeşil renkli Fiat Palio marka araç, Değirmenlik-Girne Dağyolu'nda önünde seyehat eden kamyoneti geçmeye çalışırken, karşı şeritten gelen Akgünler’e ait TME 698 plakalı otobüs ile çarpıştı.

Savaş Ergün yönetimindeki EC969 Plakalı araçla içerisinde yolcu olarak bulunan Metin Bölük'ün, Tolga Karataş'ı Havaalanından karşılayıp dönmekte oldukları sırada Eyüp Özel Yönetimindeki TME 698 plakalı otobüsle çarpışması sonucu gerçekleşti.

Elde edinilen bilgilere göre çarpışmanın etkisiyle yolun dışına savrulan araçta yolcu olarak bulunan Antakya doğumlu 22 yaşındaki Metin Bölük hayatını kaybetti, Diğer 2 kişi ağır yaralandı. 

Kazada yaralananların Tolga Karataş ve Savaş Ergün'ün ise elde eilen bilgilere göre durumu;

Savaş Ergün'ün durumunun daha iyi olduğu öğrenildi. Bu sebeple Savaş Ergün Girne Akçiçek Hastanesi'nde müşahade altına alındı.

Durumu ağır olan 15 yaşındaki Tolga Karataş ise ağır yaralı olarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbatoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamada Tolga Karataş .Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

koy2.jpg

 

yap.jpg

yap3.jpg

tasiyor.jpg

otobus1.jpg

arapkoy-kaza.jpg

Kıbrıs 7/24 Özel H

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.