1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAHA ÖNCE DE ADI OLAYLARA KARIŞMIŞTI “SUÇSUZUM”
DAHA ÖNCE DE ADI OLAYLARA KARIŞMIŞTI “SUÇSUZUM”

DAHA ÖNCE DE ADI OLAYLARA KARIŞMIŞTI “SUÇSUZUM”

Ahmet Yüksel, komşusunun evinden laptop, nakit para ve cep telefonu çaldığı gerekçesiyle tutuklandı

A+A-

Daha önce de adı birçok hırsızlık olayına karışan Ahmet Yüksel, komşusu Latif Akıllı’nın evinden laptop, nakit para ve cep telefonu çaldığı gerekçesiyle tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı ve aleyhine tahkikat amaçlı 3 gün tutukluluk emri temin edildi.
Mahkemeden söz alan Ahmet Yüksel, olayla ilgisi olmadığını öne sürerek, suçlamaları reddetti ve “Daha önceden suç işledim diye beni tutuklayamazlar! Ben yapmadım. Evde değildim” dedi.
Yargıç Ayşen Toroslu’nun huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Ahmet Özlemler, Gazimağusa Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru İbrahim Bulut’u tanık olarak dinletti.
İbrahim Bulut, 16 Temmuz 2013’te, Abdullah Paşa Sokak No 4 adresinde, Latif Akıllı’ya ait evin mutfak kapısından içeriye girilerek, bin 800 TL değerinde laptop, 150 TL nakit para ve 100 TL değerinde cep telefonu çalındığını anımsattı.
Olayla ilgili soruşturma başlattıklarını kaydeden tanık polis, şüpheli olarak gördükleri Ahmet Yüksel’in o tarihten beridir telefonlarının kapalı olduğu ve eve gelmediği de tespit ettiklerini kaydederek, şüpheli gördükleri zanlı aleyhine soruşturmasını tamamlayabilmek için mahkemeden üç gün süre talep etti.
Yargıç, zanlının üç gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.