1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DALSALDI SERBEST KALDI
DALSALDI SERBEST KALDI

DALSALDI SERBEST KALDI

Dalsaldı serbest kaldı

A+A-

KKTC’ye giriş yaptığı esnada, narkotik detektör köpeği Cindy tarafından tespit edilen zanlı Deniz Fehmi Dalsaldı teminata bağlanmak üzere dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Polis, zanlı Deniz Fehmi Dalsaldı’nın 17 Şubat tarihinde saat 11.40 sıralarında ülkeye giriş yapmak istediği esnada Narkotik Detektör köpeği Cindy tarafından tespit edildiğini söyledi. Polis, zanlı üzerinde yapılan aramada giymekte olduğu kot pantolonun cebinde 1 gram 28 miligram ağırlığında hintkeneviri bulunduğunu ifade etti. Zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, zanlının ülkemizde faaliyet gösteren bir otelde dans şov yaptığını ve sözleşmesi bulunduğunu belirterek, mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Talebi değerlendiren mahkeme zanlının 12 bin TL nakit teminat yatırması, bir kefilin 100 bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Mahkeme ayrıca davaları görülünceye kadar zanlının yurt dışına çıkışını da yasakladı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.