1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAÜ-SEM'DEN HİZMETİÇİ EĞİTİM
DAÜ-SEM'DEN HİZMETİÇİ EĞİTİM

DAÜ-SEM'DEN HİZMETİÇİ EĞİTİM

DAÜ-SEM'DEN HİZMETİÇİ EĞİTİM

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin (DAÜ-SEM) Beyarmudu Belediyesi çalışanlarına yönelik başlattığı hizmet içi eğitimler sürüyor.

DAÜ’den verilen bilgiye göre, DAÜ’nün alanında uzman eğitim kadrosu tarafından 15 Ocak’ta verilmeye başlayan eğitimlerde; “Ağızdan Ağıza Pazarlama, Kişilerarası İletişim, Sosyal Medya Yönetimi, Karar Alma ve Problem Çözme Teknikleri 1 ve 2, İletişim Beden Dili 1 ve 2, Halkla İlişkiler ve Stratejik İletişim Yöntemleri” konuları üzerinde durulacak.

Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, burada yaptığı konuşmada, DAÜ gibi uluslararası kalitede hizmet veren bir eğitim kurumundan hizmet içi eğitimler almaktan dolayı son derece memnun olduklarını belirterek, eğitimlerin başarılı geçeceğine inanç belirtti.

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü ve DAÜ-SEM Koordinatörü Derviş Ekşici de, eğitimin her anlamda çok önemli olduğunu belirterek, kurumsallaşma alanında eğitimin önemine işaret etti.

DAÜ’nün sadece öğrencilere yönelik değil halka da hizmet verdiği vurgulayan Ekşiçi, DAÜ-SEM olarak istekler doğrultusunda halka, kurum ve kuruluşlara hizmet içi eğitimler vermeye devam edeceklerini kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.