1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAÜ’DE KADIN GÜNÜ ETKİNLİKLERİ DÜZENLENECEK
DAÜ’DE KADIN GÜNÜ ETKİNLİKLERİ DÜZENLENECEK

DAÜ’DE KADIN GÜNÜ ETKİNLİKLERİ DÜZENLENECEK

Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Araştırma Merkezi (DAÜ-PDRAM), “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü “dolayısıyla, genelde kadın haklarının önemini özelde ise kadın emeğinin değerini vurgulamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzen

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Araştırma Merkezi (DAÜ-PDRAM), “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü “dolayısıyla, genelde kadın haklarının önemini özelde ise kadın emeğinin değerini vurgulamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor.

DAÜ’den yapılan yazılı açıklamaya göre, etkinliklerin ana teması “8 Mart Bir Kutlama Günü Değildir!” olarak belirlendi.

Etkinlikler, yarın sabah DAÜ Psikoloji Bölümü öğrencileri tarafından DAÜ’de, DAÜ – PDRAM’ın 8 Mart için özel olarak yayınladığı günün anlamı hakkında bilgiler içeren bültenin dağıtılmasıyla başlayacak. Aynı gün 11.30 – 14.30 saatleri arasında DAÜ Aktivite Merkezi Salonu’nda “On Kadın” adlı film gösterimi yer alacak. DAÜ – PDRAM ve DAÜ Psikoloji Öğrencileri Kulübü işbirliğiyle düzenlenecek olan etkinlik, DAÜ – PDRAM Başkanı Doç. Dr. Biran Mertan’ın 8 Mart ve kadın emeği hakkındaki kısa konuşması ile başlayacak.

Daha sonra DAÜ – PDRAM Psikiyatristi Dr. Mehmet Yağlı tarafından sunulacak olan “Ekmek ve Gül” adlı şiir dinletisiyle devam edecek.

“8 Mart Nedir?” sorusunun irdeleneceği DAÜ – PDRAM uzman ekibi moderatörlüğünde yapılacak bir paylaşım toplantısı ile tamamlanacak etkinliğe, DAÜ’de görev yapmakta olan DAÜ emekçileri ve DAÜ’de eğitim almakta olan öğrenciler katılacak.

Etkinlikleri kapsamında DAÜ-PDRAM Uzman Psikoloğu Uğur Maner tarafından kaleme alınmış olan ‘8 Mart Bir Kutlama Günü Değildir’ başlıklı yazı yayınlayacak.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.