1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAVALARINI CEZAEVİNDE BEKLEYECEK!
DAVALARINI CEZAEVİNDE BEKLEYECEK!

DAVALARINI CEZAEVİNDE BEKLEYECEK!

Cindy'in tepki vermesi ile polis ekipleri tarafından yakalanan,

A+A-

Davalarını cezaevinde bekleyecek

Ercan Havalimanı'ndan ülkeye giriş yapmaya çalışan M.A'nın üzerinde yaklaşık 2 gram hintkeneviri geçirilmesiyle ilgili başlatılan polis soruşturması tamamlandı. Dün yeniden yargı huzuruna çıkarılan zanlı 1 ay süreyle hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Abbas ELMAS

Ercan Havalimanı’nda Detektör köpek Cindy'in tepki vermesi ile polis ekipleri tarafından M.A'nın üzerinde ele geçirilen yaklaşık 2 gram hintkeneviri türü uyuşturucu ibulunmasıyla ilgili polis soruşturması tamamlandı. Zanlı hükümsüz tutuklu olarak 1 ay cezaevine gönderildi.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi'nde görevli polis memuru Ahmet Bayram, zanlı M.A'nın Ercan Havalimanı’ndan ülkeye giriş yaptığı sırada detektör köpek Cindy'in tepki vermesi ile üzerinde yapılan aramada giymiş olduğu sol ayakkabısının içerisinde yaklaşık 2 gram hintkeneviri ele geçirdiklerini söyledi.

Ele geçirilen emarenin Devlet Laboratuvarı’na analiz yapıldığını ve 1 gram 389 miligram hintkeneviri türü madde olduğu raporu alındığını belirten polis, zanlının zanlıya getirilen “Uyuşturucu madde ithali ve tasarrufu” suçlarını kabul ettiğini kaydetti.

Zanlının TC vatandaşı olduğuna ve KKTC ile hiçbir yasal bağı bulunmadığına dikkat çeken polis, zanlının davalarında hazır bulunmasını sağlamak adına mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlı avukatının itirazını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmet Raşit ise zanlının davaları görüşülünceye kadar 1 ayı geçmeyecek bir süre ile Merkezi Cezaevine hükümsüz tutuklu olarak gönderilmesini emretti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.