1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Defne Joy Foster'ın 12 yaşına giren oğlunun son hali görenleri şaşırttı
Defne Joy Foster'ın 12 yaşına giren oğlunun son hali görenleri şaşırttı

Defne Joy Foster'ın 12 yaşına giren oğlunun son hali görenleri şaşırttı

Defne Joy Foster'ın 12 yaşına giren oğlunun son hali görenleri şaşırttı

A+A-

2011 yılında aramızdan ayrılan Defne Joy Foster'ın 12 yaşına giren oğlu Can, sosyal medyada son haliyle gündem oldu. Defne Joy Foster'a hayran olanlar ise duygusal anlar yaşadı. Pek çok kullanıcı "Anneni andırıyorsun!" tarzında yorumlar yaparken, bazıları ise duygusal yaklaşarak "Keşke annen büyüdüğünü görebilseydi yavrum" dedi.

2003-2012 yılları arasında yayınlanan Sihirli Annem adlı dizide Eda karakterini canlandıran Defne Joy Foster, 11 yıl önce aramızdan ayrılmıştı. 

ARKASINDA BİR ÇOCUK BIRAKTI

Defne Joy Foster, Kadıköy Caddebostan'da Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'ın evinde 2 Şubat 2011 tarihinde ölü olarak bulundu. Bu ölüm tüm Türkiye'yi yasa boğarken, Foster hayatını kaybettiğinde geride minik bir erkek çocuğu bıraktı.

1-20220203082509.jpg

12 YAŞINA GİRDİ

Defne Joy Foster hayatını kaybettiğinde henüz 2 yaşında olan Can, şimdilerde 12 yaşında. Foster'ın vefat ettiği dönem evli olduğu eşi Yasin Solmaz, oyuncunun ölümü ardından yeniden bir aile kurdu ve oğlu Can ile yakından ilgilendi.

2-20220203082551.jpg

SON HALİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Can'ın son halini gören ve Defne Joy Foster'a hayran olanlar ise duygusal anlar yaşadı. Sosyal medya kullanıcıları, "Anneni andırıyorsun!" ve "Keşke annen büyüdüğünü görebilseydi yavrum" tarzında yorumlar yaptı.

Haberler.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.